Alati i dijagnostika

Share

ALATI – KS Tools

KS ToolsJedan od najvećih svjetskih distributera profesionalnog alata i opreme za servisne radionice, KS Tools sada je zastupljen i kroz mrežu prodavaonica Auto Kreše. Kompanija je osnovana 1992. godine u Offenbachu, u Njemačkoj, a proizvode visokokvalitetnu opremu i alate te rade na stalnom usavršavanju.

Kad su započeli s proizvodnjom raspolagali su rasponom od 30-ak artikala, dok ih danas, 21 godinu kasnije imaju preko 27 tisuća. Bez obzira na vrlo širok spektar proizvoda,iz KS Toolsa ističu da osluškuju potrebe kupaca te vrlo brzo mogu reagirati i pripremiti ono što se traži, a do sada nije bilo u ponudi.

KS Tools ima urede u desetak zemalja, a njihovi se proizvodi uz preko 140 prodajnih predstavnika distribuiraju u više od 60 zemalja svijeta. Velik dio asortimana usko je specijaliziran za autoindustriju, pa nije čudno da aktivno podupiru i motosport, te su tako prisutni i na poznatom Dakar reliju.

Bez obzira trebate li ključeve (viljuškaste, okaste, cijevne, zglobne, udarne, specijalne…), garniture nasadnih ključeva (šesterokutne, dvanaestokutne, super-lock, imbus, impact, TORX…), moment ključeve, izvijače, kliješta, nareznice, ureznice, glodala, neiskreće specijalne alate, specijalne alate za auto servise (alati za karoseriju, stakla, kotače i gume, kočnice, ulje, motor, akumulatore…) zračne i akumulatorske alate, specijalne alate… sve to proizvodi KS Tools.

Svi KS Tools artikli su dostupni u vrlo kratkom roku, a kompletan pregled moguć je u moderno dizajniranom i jednostavnom za uporabu K11 katalogu. Sadrži više od 1100 stranica s više od 14.000 proizvoda iz KS Tools svijeta alata. Na jednom mjestu nalazi se obilje tehničkih podataka i opisa te vjerujemo da ćete brzo pronaći pravi alat za vaše potrebe u svakom trenutku.

 

 

Dijagnostika

Bosch_1  Delphi

Dijagnostika – Bosch

Bosch_1Bosch na području dijagnostike upravljačkih uređaja nudi dijagnostičke uređaje koji isključivo provjeravaju klasične OBD funkcije. Nova linija KTS raspoloživa je s različitim funkcijama: kao isključivi dijagnostički tester upravljačkih uređaja, s multimetrom i čak sa 2-kanalnim osciloskopom. I to sve u spoju s informacijskim sustavom ESI[tronic].

Tu je najtraženji uređaj KTS 540 čije karakteristike donosimo u nastavku, a moguće je kupiti i sve ostale uređaje iz Bosch ponude.

Siguran, jednostavan za posluživanje i brz

Za sva motorna vozila koja će danas i u budućnosti doći u servisnu radionicu, zahtjeva se brzo traženje kvarova, sa sigurnim rezultatima. Uz pomoć KTS-tehnologije dobro ste opremljeni za ispunjavanje ovih zahtjeva koje moderna dijagnoza motornih vozila danas i u budućnosti postavlja na servisne radionice.

Jednostavnije ispitivanje složene elektronike

-Inteligentan i siguran u budućnosti zahvaljujući internom OBD-izmjeničnom adapteru

-Softverski upravljan preko ESI[tronic]

-Jednostavan priključak KTS serije uređaja na vozilo

-Jednoznačna komunikacija zahvaljujući multiplexeru i prepoznavanju adaptera kabela: K- i L-vod, SAE i CAN prespojiv na moguće stezaljke na OBD-utikaču

-Inteligentan adapterski kabel jamči u budućnosti: – Sigurno upravljanje Multiplexera – Automatsku funkciju traženja upravljačkog uređaja

-OBD-izmjenični adapter ugrađen u uređaju, za jednostavnu kasniju zamjenu za najnoviji

-Jednostavno pričvršćenje i otpuštanje zahvaljujući držaču modula

-Optičko i zvučno prepoznavanje stanja / nadzor daljinske veze

-Modu simulacije preko DDC individualno podesiv, moguće provođenje bez vozila

-Mjerenje otpora s proširenim mjernim područjem

-Ispitivač propusnosti za lociranje greške

-Mjerenje diode za ispitivanje komponenata

-Mjerenje napona s proširenim funkcijama mjerenja

-Mjerenje struje s dodatnom mogućnošću prilagodbe FSA-strujnih kliješta

-Univerzalna primjena za osobna i gospodarska vozila, preko univerzalnog ODB-utikača, za 14 V- i 28 V električne instalacije vozila

 Više informacija potražite na bosch.com

 

Dijagnostika – Delphi

DelphiVozila se sve više oslanja na elektroniku za upravljanje ugrađenih sustava, uključujući ubrizgavanje goriva, zračne jastuke, imobilizatore, ABS i klima uređaj. Delphi asortiman dijagnostičkih alata pomaže servisnim radionicama odgovoriti na izazove koje im su im postavljeni sa sve složenijim sustavima. Pružanje sveobuhvatne dijagnostike za sva vozila preko ključnih elektroničkih sustava, Delphi rješenje je dostupno na različitim platformama, osiguravajući pravi alat za bilo koji posao.

Pokrivenost za više od 30.000 sustava / 47 proizvođača vozila

Iznimna vrijednost za novac – mogućnost korištenja postojećeg računala

Full-service support na raspolaganju, uključujući i programe obuke, tehničke pomoći i više

Više informacija potražite na delphi.com

 

Trgoauto I d.o.o. upisan dana 24.studenog 1994.g. u reg. ulošku broj 1-25273-00 Trgovačkog suda u Rijeci - SS Pazin. Temeljni kapital 20.000,00kn. Osnivač i član uprave Damir Matijašić. PDV 30124656405 | MBS 040096607. Adresa Umag, J.Rakovca 12.