Alati

Share

ALATI – KS Tools

KS ToolsJedan od najvećih svjetskih distributera profesionalnog alata i opreme za servisne radionice, KS Tools sada je zastupljen i kroz mrežu prodavaonica Auto Kreše. Kompanija je osnovana 1992. godine u Offenbachu, u Njemačkoj, a proizvode visokokvalitetnu opremu i alate te rade na stalnom usavršavanju.

Kad su započeli s proizvodnjom raspolagali su rasponom od 30-ak artikala, dok ih danas, 21 godinu kasnije imaju preko 27 tisuća. Bez obzira na vrlo širok spektar proizvoda,iz KS Toolsa ističu da osluškuju potrebe kupaca te vrlo brzo mogu reagirati i pripremiti ono što se traži, a do sada nije bilo u ponudi.

KS Tools ima urede u desetak zemalja, a njihovi se proizvodi uz preko 140 prodajnih predstavnika distribuiraju u više od 60 zemalja svijeta. Velik dio asortimana usko je specijaliziran za autoindustriju, pa nije čudno da aktivno podupiru i motosport, te su tako prisutni i na poznatom Dakar reliju.

Bez obzira trebate li ključeve (viljuškaste, okaste, cijevne, zglobne, udarne, specijalne…), garniture nasadnih ključeva (šesterokutne, dvanaestokutne, super-lock, imbus, impact, TORX…), moment ključeve, izvijače, kliješta, nareznice, ureznice, glodala, neiskreće specijalne alate, specijalne alate za auto servise (alati za karoseriju, stakla, kotače i gume, kočnice, ulje, motor, akumulatore…) zračne i akumulatorske alate, specijalne alate… sve to proizvodi KS Tools.

Svi KS Tools artikli su dostupni u vrlo kratkom roku, a kompletan pregled moguć je u moderno dizajniranom i jednostavnom za uporabu K11 katalogu. Sadrži više od 1100 stranica s više od 14.000 proizvoda iz KS Tools svijeta alata. Na jednom mjestu nalazi se obilje tehničkih podataka i opisa te vjerujemo da ćete brzo pronaći pravi alat za vaše potrebe u svakom trenutku.

 

 

Trgoauto I d.o.o. upisan dana 24.studenog 1994.g. u reg. ulošku broj 1-25273-00 Trgovačkog suda u Rijeci - SS Pazin. Temeljni kapital 20.000,00kn. Osnivač i član uprave Damir Matijašić. PDV 30124656405 | MBS 040096607. Adresa Umag, J.Rakovca 12.