Akumulatori

Akumulatori – AtlasBX

Atlas akumulatori nam dolaze iz daleke Južne Koreje gdje su kao proizvođač akumulatora najveća kompanija u toj zemlji i peti svjetski najveći proizvođač. Poznati su po proizvodnji klasičnih starterskih akumulatora, kako za prvu ugradnju u svim korejskih automobilima, tako i za automotiv postprodaju. U svom asortimanu imaju i niz drugih linija akumulatora specijalnih namjena, kao što su: marine, stacionarni, za rekreacijska vozila i strojeve i AGM akumulatori.

ATLAS ATLMF60038 Akumulator je od 100 Ah namijenjen vrlo širokoj paleti automobila, od Alfe Romeo 166, Aston Martina, Audija (A4, A5, A6, A7, A8, Q5, Q7…), preko BMW-a, Ferrarija 599 GTB Fiorino 6.0…, a stoji 649 kn

Više informacija potražite na www.atlasbx.co.kr

 

Akumulatori – Autopower

Autopower akumulatori pripadaju proizvodnom programu tvrtke Johnson Controls, koja je lider u proizvodnji akumulatora na svjetskoj razini. Johnson Controls godišnje proizvode više od 150 milijuna akumulatora i ima 52% udjela u prvoj ugradnji europskog tržišta automobila. Koristeći Johnsonovu naprednu tehnologiju u proizvodnji akumulatora, garantiraju vrhunsku kvalitetu izrade akumulatora i njihovih performansi. Jamstvo na Autopower akumulatore iznosi 24 mjeseca.

 

Akumulatori – Bosch

Bosch je sigurno jedan od najvećih dobavljača koji se mogu susresti u prodajnom asortimanu Auto Kreše. U poslovnom sektoru automobilske tehnologije koju pokrivamo u Auto Kreši, automobilsko tržište upravlja nabavom, logistikom i prodajom rezervnih dijelova za automobile i proizvodima tvrtke Bosch za naknadnu ugradnju. Osim toga, aktivnosti uključuju korisničku podršku za automobilske dijelove i sustave. Sjedište odjela automobilskog tržišta tvrtke Bosch je u Karlsruheu, gdje je i glavni distribucijski centar.

Jedan od zadataka distribucijskog centra je opskrba Bosch kupaca – uključujući proizvođače automobila, veletrgovce i servisne radionice – širokim asortimanom rezervnih dijelova koji se iz Karlsruhea otpremaju u preko 140 zemalja. Odjel upravlja i s 24 druga skladišta diljem svijeta. Preko 10.000 zaposlenika u 140 zemalja i globalna logistička mreža osiguravaju brzu i točnu isporuku nekih 450.000 rezervnih dijelova kupcima.

U sklopu djelatnosti dijagnostike, odjel AA isporučuje tehnologiju za testiranje i servisne radionice, dijagnostički softver, obuku za servis i osigurava usluge informiranja.

Više informacija potražite na www.bosch.hr

 

Akumulatori – Energizer

Energizer akumulatori pripadaju proizvodnom programu tvrtke Johnson Controls, koja je lider u proizvodnji akumulatora na svjetskoj razini. Johnson Controls godišnje proizvodi više od 150 milijuna akumulatora i  ima 52% udjela u prvoj ugradnji europskog tržišta. Energizer akumulatori poznati su po iznimnoj kvaliteti. Napredna tehnologija ne zahtjeva održavanje. Proizvode se u više programa – Premium, Premium AGM, Premium EFB, Plus i Standard. Za kamione i dostavna vozila namjenjene su linije proizvoda Commercial i Commercial Premium. Jamstvo na Energizer akumulatore je 24 mjeseca.

 Više informacija potražite na www.energizerautomotivebatteries.com

 

Akumulatori – LP

Landport je nizozemski brend moto akumulatora koji već 25 godina distribuira kvalitetne moto akumulatore za sve modele skutera i motocikala koji se voze na europskom tržištu. Svojim odličnim omjerom cijene i kvalitete osiguravaju vodeće mjesto u prodaji moto akumulatora na hrvatskom tržištu. Jamstvo: 6 mjeseci.

Više informacija potražite na www.landportbv.com

 

Akumulatori – Optima

Za Optima akumulatore se od njihovog nastanka govori da to nije akumulator, već rješenje! Dizajnirani specijalno za američku vojsku, ispunjavaju najstrože preduvjete za rad u najekstremnijim uvjetima. Sa svojim relativno malim gabaritima pružaju iznimno visoke struje trenutnog pražnjenja, sposobnost dubinskog pražnjenja, punjenje do 70% napunjenosti unutar 30 minuta, iznimno dug vijek mirovanja bez nadopunjivanja (preko 2 godine), otporan na vibracije. Sve ove karakteristike ga čine jedinstvenim rješenjem za sve one koji trebaju ono nešto više od akumulatora. Optima akumulatori postoje u tri različite linije za različite namjene akumulatora:

–          Red top: starter akumulatori.

Namijenjeni prvenstveno kao starter akumulator za vozila koja se sezonski koriste, za radne strojeve i kamione (i tenkove).

–          Yellow top: starter i ciklička namjena.

Kombinira prednosti starter akumulatora sa potrebom cikličkog pražnjenja. Često ga koriste zaljubljenici u sound tunirane automobile gdje se od akumulatora traži da ima visoku struju trenutnog pražnjenja, a opet otpornost na ciklička brojna praženjanju i punjenja.

–          Blue top: Marine akumulatori.

Isto kao i Yellow top akumulatori, kombinira prednosti starter akumulatora sa potrebom cikličkog pražnjenja, ali za razliku od njih imaju i nehrđajuće kleme, otporne na sol koja je vrlo agresivna na koroziju.

Više informacija potražite na www.optimabatteries.com

 

Akumulatori – Varta

Varta moto akumulatori su dio velike obitelji Johnson Controls akumulatora. Svojom premium kvalitetom nude dodanu vrijednost za svakoga tko zna prepoznati što je najbolji izbor za njihovog moto ljubimca. Jamstvo: 6 mjeseci

Više informacija potražite na www.varta-automotive.com

 

Akumulatori – Vesna

Vesna akumulatori su dobro poznati slovenski brend akumulatora koji svoju povijest vuče iz daleke 1936. godine. Danas se proizvodi u najmodernijoj Ca-Ca tehnoligiji, a svi Vesna akumulatori su bez održavanja i imaju jamstvo od 24 mjeseca.

Više informacija potražite na www.tab.si

 

 

Trgoauto I d.o.o. upisan dana 24.studenog 1994.g. u reg. ulošku broj 1-25273-00 Trgovačkog suda u Rijeci - SS Pazin. Temeljni kapital 20.000,00kn. Osnivač i član uprave Damir Matijašić. PDV 30124656405 | MBS 040096607. Adresa Umag, J.Rakovca 12.