Auto žarulje

Share

Auto žarulje – OSRAM

OSRAM lampe i rasvjeta pružaju osnovu za ljepšim pogledom na stvari, a žele osigurati sigurnost i udobnost, čime se omogućuje učinkovito korištenje resursa. Već više od 100 godina, OSRAM je ‘strastven o inteligentnoj svjetlosti’. Kao globalna operativna tvrtka, pokušavaju poticati socijalno i ekološki odgovorne politike diljem svijeta – kao i sponzoriranja umjetnosti i kulture u zemlji i inozemstvu.

Više informacija potražite na www.osram.hr

 

Auto žarulje – GE

Žarulje su jedan od dijelova o kojima se vodi vrlo malo brige, a bitan su čimbenik sigurne vožnje. Da bi bili sigurni u trajnost žarulja General Electric kao vodeći svjetski proizvođač proizvodi sve vrste žarulja u vozilima, koje jamče dugi vijek trajanja bez pregaranja, a program uključuje i nove generacije žarulja za automobile s modernim svjetlosnim sklopovima.

Više informacija potražite na www.gelighting.com

 

Trgoauto I d.o.o. upisan dana 24.studenog 1994.g. u reg. ulošku broj 1-25273-00 Trgovačkog suda u Rijeci - SS Pazin. Temeljni kapital 20.000,00kn. Osnivač i član uprave Damir Matijašić. PDV 30124656405 | MBS 040096607. Adresa Umag, J.Rakovca 12.