Električni dijelovi

Share

Električni dijelovi – febi bilstein

Skromni počeci obiteljske tvrtke osnovane od strane gosp. Ferdinanda Bilsteina 1844 god. razvili su se u respektabilnu, dinamičnu i modernu kompaniju sa kontinuiranim rastom. Kompanija FEBI Bilstein trenutno zapošljava više od 900 zaposlenika te skladišti cca 10 mil. dijelova na više od 48.000 m2.

Danas FEBI Bilstein proizvodi i distribuira rezervne dijelove kako za autoindustriju, tako i za industrijsko – inženjersko područje.

Proizvodni asortiman sa više od 20.000 pozicija praktički pokriva sve važne rezervne dijelove kod svih renomiranih proizvođača osobnih i gospodarskih vozila, kamiona i autobusa. Osim toga, navedeni asortiman se svake godine širi i za cca 2.000 novih pozicija.

Gdje god vozila voze, FEBI Bilstein nije daleko

 

Električni dijelovi – Valeo

Valeo je jadan od najvećih nezavisnih proizvođača rezervnih dijelova i opreme za motorna vozila u svijetu. Jedna od glavnih karakteristika ove tvrtke su: inovativnost, kvaliteta i pouzdanost. Neupitnu kvalitetu Valeo proizvoda potvrđuje činjenica kako se svakom drugom automobilu u Europi i u svakom trećem u svijetu pri proizvodnji ugrađuje Valeo kvačilo.

Sjedište tvrtke Valeo nalazi se u Francuskoj (Parizu), no prisutan je u cijelom svijetu kroz 27 zemalja.

Grupacija zapošljava 73.300 ljudi koji svakodnevno u 120 tvornica, 20 istraživačkih centra i 35 razvojnih centara.

Više informacija potražite na www.valeo.com

 

Električni dijelovi – PTZ

Tvrtka PTZ d.o.o. ima više od 50-godišnju tradiciju proizvodnje pumpi goriva pod brandom PIENNE (PN) za sve vrste vozila. Mali, ali iznimno fleksibilan tim ima vrhunske proizvode, kojima već dugi niz godina zadovoljava domaće i strane kupce. Zaposlenici tvrtke OTZ su svjesni da u današnje vrijeme moraju biti fleksibilni i snalažljivi, pa mnogo pažnje posvećuju klijentima i njihovim potrebama. Tako su osigurali brzu isporuku proizvoda i kontinuirano proširenje asortimana proizvoda koji omogućuje korisnicima konkurentnost na tržištu. Cilj tvrtke je postati jedan od vodećih proizvođača pumpi goriva u Europi i svijetu.

Više informacija potražite na www.ptz.si

 

Električni dijelovi – Huco Automotive

Pouzdanost je prioritet na polju automobilske tehnologije, a to je nešto čemu teže i u Hüco grupi čiji se proizvodi od nedavno nalaze i našem asortimanu. Tvrtku je osnovao Hans Hüsken 1980. i to za razvoj, proizvodnju i distribuciju elektroničkih dijelova. U početku su se koncentrirali na jednostavne analogne sklopove da bi se tijekom godina razvili prema složenim elektroničkim sklopovima, uključujući kontrolere, prije svega za upravljanje agregatima. Danas zapošljavaju preko 220 djelatnika.
Jedan je od najvećih međunarodnih proizvođača zamjenskih dijelova za europske i japanske automobile, a za sada smo ih uvrstili kroz paletu bobina i mjerača mase zraka. To je segment, automobilske elektronike, koji pokrivaju više od 25 godina, a iz godine u godinu ponavljaju uspjeh. Hvale vrijedan je podatak da preko 80% svih proizvedenih artikala plasiraju na strana tržišta. Koliko su i sami uvjereni u kvalitetu proizvoda koje nude na tržištu dovoljno govori garancija od 5 godina na sve dijelove.

Više informacija potražite na www.hueco.com

 

Električni dijelovi – Intermotor

Vodeći brand za proizvodnju dijelova za paljenje, dijelova motornog i električnog managementa dio je Standard Motor Products grupe, vodećeg europskog proizvođača dijelova prve ugradnje i postprodaje. S ogromnim iskustvom prikupljenim u suradnji s vodećim proizvođačima automobila, Intermotor je jedinstveno pozicioniran u proizvodnji komponenata najviše kvalitete. Dijelovi dizajnirani prema najvišim industrijskim standardima raspoređeni su u brojne programe inovativnih grupa proizvoda kojima je pokriven najveći broj aplikacija s najmanjim brojem potrebnih proizvoda.

Proizvodni program uključuje:

Komponente za sustav paljenja motora

Zavojnice

Kondenzatore

Priključne setove

Zavojnice izravnog ubrizgavanja

Kape razvodnika paljenja

Module elektronskog paljenja

Rotori

Prekidači i senzori

Prekidači svjetala kočnica

Prekidači svjetala unutrašnjost na vratima

Prekidači tlaka ulja

Indikatari tlaka ulja

Prekidači ventilatora

Prekidači temperature

Indikatori temperature

Lambda sonde

 

Električni dijelovi Pierburg

U ulozi prvog sloja dobavljača, Pierburg je  tradicionalno bio jedan od najbližih partnera u automobilskoj industriji, te je odmah od početka uspješno unaprijedio razvoj automobila. Pierburg je osnovan 1909. kao trgovina čelika u Berlinu, 1928. započinju s proizvodnjom rasplinjača, a vrlo brzo  postaju jedini dobavljač svim njemačkim proizvođačima automobila i mnogih međunarodnih proizvođača motornih vozila i proizvođača motora. Godine 1986. Pierburg je preuzeo Rheinmetall Grupe, a 1998. spojio se s Kolbenschmidt i formirao Kolbenschmidt Pierburg AG. U KSPG Grupe, Pierburg je zadužen za kontrolu emisije, dovod zraka, gasa ventilima i magnetne ventile. Desetljeća iskustva u kombinaciji s opsežnim, inovativnim i globalno prepoznatim sposobnosti u svakom aspektu motora su činjenice koje vode Pierburg u svojoj misiji, opetovano razvoju i proizvodnji komponenti, modula i sustava.

 Više informacija potražite na www.kspg.com

 

Električni dijelovi – Denso

Denso je jedan od vodećih opskrbljivača napredne automobilske tehnologije, sistema te komponenti za sve veće proizvođače automobila. Posluju u više od 30 zemalja i regija sa 130.000 zaposlenih u svim područijma poslovanja kao što su prodaja, razvoj i dizajn te prozvodnja, a kako bi omogućili najprihvatljivija riješenja. Kod Densa kad je riječ o kvaliteti proizvoda, nema kompromisa.

Fokusirani su na to da proizvodi odgovaraju zaštiti okoliša, sigurnosti, udobnosti te prikladnosti. Osim toga, izlaze van zidova kompanije kako bi pomogli lokalnoj zajednici, kako kroz volonterstvo zaposlenika tako i kroz korporativnu filantropiju.

Više informacija potražite na

Denso je jedan od vodećih opskrbljivača napredne automobilske tehnologije, sistema te komponenti za sve veće proizvođače automobila. Posluju u više od 30 zemalja i regija sa 130.000 zaposlenih u svim područijma poslovanja kao što su prodaja, razvoj i dizajn te prozvodnja, a kako bi omogućili najprihvatljivija riješenja. Kod Densa kad je riječ o kvaliteti proizvoda, nema kompromisa.

Fokusirani su na to da proizvodi odgovaraju zaštiti okoliša, sigurnosti, udobnosti te prikladnosti. Osim toga, izlaze van zidova kompanije kako bi pomogli lokalnoj zajednici, kako kroz volonterstvo zaposlenika tako i kroz korporativnu filantropiju.

Više informacija potražite na www.globaldenso.com

Trgoauto I d.o.o. upisan dana 24.studenog 1994.g. u reg. ulošku broj 1-25273-00 Trgovačkog suda u Rijeci - SS Pazin. Temeljni kapital 20.000,00kn. Osnivač i član uprave Damir Matijašić. PDV 30124656405 | MBS 040096607. Adresa Umag, J.Rakovca 12.