Starteri i alternatori

Share

Starteri i alternatori – Remy

Remy International je vodeći proizvođač originalne opreme rotacijske elektrike s godišnjim prometom od 1,2 milijarde dolara. Također, najveći je svjetski nezavisni proizvođač elektromotora za hibridna i električna vozila. Bogatu ponudu dijelova upotpunili smo pokretačima i generatorima marke Remmy, te u početku imamo 42 kataloška broja koja će se s vremenom proširiti. Inače Remy raspolaže bogatim katalogom dijelova kojima pokriva više od 95% europskog voznog parka. Uz mogućnost kupovine novih, pripremili smo i reparirane dijelove. Tu je i naplaćivanje kaucije koja se vraća kupcu nakon što vrati stari dio koji je neoštećenog kućišta i sposoban za reparaciju. Važno je istaknuti da svi proizvodi, i novi i obnovljeni dolaze uz 24 mjeseca jamstva.

 Više informacija potražite na www.remyinc.com

Starteri i alternatori – Unipoint

Unipoint grupa je osnovana 1972. godine, te je do nedavno bila u većinskom vlasništvu njegove osnivačke obitelji. Tijekom 2011. godine Bosch je kupio Unipoint grupu s namjerom da ojača svoju poziciju kao vodeći dobavljač startera i alternatora. Unipoint je važan proizvođač elektropokretača (anlasera), generatora izmjenične struje, regulatora temperature i brisača, što doprinosi širenju poslovanja sektora autoopreme tvrtke Bosch u Aziji.

Više informacija potražite na www.unipoint.com.tw

 

Starteri i alternatori – Bosch

Bosch je sigurno jedan od najvećih dobavljača koji se mogu susresti u prodajnom asortimanu Auto Kreše. U poslovnom sektoru automobilske tehnologije koju pokrivamo u Auto Kreši, automobilsko tržište upravlja nabavom, logistikom i prodajom rezervnih dijelova za automobile i proizvodima tvrtke Bosch za naknadnu ugradnju. Osim toga, aktivnosti uključuju korisničku podršku za automobilske dijelove i sustave. Sjedište odjela automobilskog tržišta tvrtke Bosch je u Karlsruheu, gdje je i glavni distribucijski centar.

Jedan od zadataka distribucijskog centra je opskrba Bosch kupaca – uključujući proizvođače automobila, veletrgovce i servisne radionice – širokim asortimanom rezervnih dijelova koji se iz Karlsruhea otpremaju u preko 140 zemalja. Odjel upravlja i s 24 druga skladišta diljem svijeta. Preko 10.000 zaposlenika u 140 zemalja i globalna logistička mreža osiguravaju brzu i točnu isporuku nekih 450.000 rezervnih dijelova kupcima.

U sklopu djelatnosti dijagnostike, odjel AA isporučuje tehnologiju za testiranje i servisne radionice, dijagnostički softver, obuku za servis i osigurava usluge informiranja.

Više informacija potražite na www.bosch.hr

 

Starteri i alternatori – Valeo

Valeo je jadan od najvećih nezavisnih proizvođača rezervnih dijelova i opreme za motorna vozila u svijetu. Jedna od glavnih karakteristika ove tvrtke su: inovativnost, kvaliteta i pouzdanost. Neupitnu kvalitetu Valeo proizvoda potvrđuje činjenica kako se svakom drugom automobilu u Europi i u svakom trećem u svijetu pri proizvodnji ugrađuje Valeo kvačilo.

Sjedište tvrtke Valeo nalazi se u Francuskoj (Parizu), no prisutan je u cijelom svijetu kroz 27 zemalja.

Grupacija zapošljava 73.300 ljudi koji svakodnevno u 120 tvornica, 20 istraživačkih centra i 35 razvojnih centara.

Više informacija potražite na www.valeo.com

Trgoauto I d.o.o. upisan dana 24.studenog 1994.g. u reg. ulošku broj 1-25273-00 Trgovačkog suda u Rijeci - SS Pazin. Temeljni kapital 20.000,00kn. Osnivač i član uprave Damir Matijašić. PDV 30124656405 | MBS 040096607. Adresa Umag, J.Rakovca 12.