Motorni dijelovi

Share

Engine Management sistem – Motorni dijelovi – Bosch

Bosch je sigurno jedan od najvećih dobavljača koji se mogu susresti u prodajnom asortimanu Auto Kreše. U poslovnom sektoru automobilske tehnologije koju pokrivamo u Auto Kreši, automobilsko tržište upravlja nabavom, logistikom i prodajom rezervnih dijelova za automobile i proizvodima tvrtke Bosch za naknadnu ugradnju. Osim toga, aktivnosti uključuju korisničku podršku za automobilske dijelove i sustave. Sjedište odjela automobilskog tržišta tvrtke Bosch je u Karlsruheu, gdje je i glavni distribucijski centar.

Jedan od zadataka distribucijskog centra je opskrba Bosch kupaca – uključujući proizvođače automobila, veletrgovce i servisne radionice – širokim asortimanom rezervnih dijelova koji se iz Karlsruhea otpremaju u preko 140 zemalja. Odjel upravlja i s 24 druga skladišta diljem svijeta. Preko 10.000 zaposlenika u 140 zemalja i globalna logistička mreža osiguravaju brzu i točnu isporuku nekih 450.000 rezervnih dijelova kupcima.

U sklopu djelatnosti dijagnostike, odjel AA isporučuje tehnologiju za testiranje i servisne radionice, dijagnostički softver, obuku za servis i osigurava usluge informiranja.

Više informacija potražite na www.bosch.hr

 

Engine Management sistem – Motorni dijelovi – Elwis Royal

Elwis Royal vodeći je nezavisni proizvođač brtvi i setova za reparaturu namijenjenih osobnim vozilima i vozilima iz komercijalnog programa. Svi proizvodi u skladu su s najvišim standardima kvalitete i materijala koji se koriste i koji se nabavljaju od vodećih svjetskih proizvođača.

U europskom programi tako postoje proizvodi namijenjeni: Audiju, BMW-u, Citroenu, Fordu, Fiatu, Mercedesu, Opelu, Peugotu, Renaultu, Saabu, Seatu, Škodi, Volkswagenu i Volvu. Japanski program proizvodnje pokriva vozila iz ponude: Mitsubishija, Nissana, Subarua, Suzukija i Toyote, dok su podjednako kvalitetno u pokrivenosti dijelovima zastupljeni i korejski proizvođači poput: Daewooa, Kia-e i Hyundaija.

Konačno, Elwis Royal program pokriva dijelove poput kompletnih setova za reparaturu glave, konverzijskih setova, brtvi glave motora, brtvi ispušnih i usisnih grana, gumica ventila, uljnih brtvi i brtvi poklopaca ventila. U kvalitetu su se uvjerili svi vodeći proizvođači automobila, pa tako i hrvatska javnost. Ovaj danski proizvođač u svojoj ponudi ima preko 4000 različitih brtvi s više od 1000 kataloških brojeva posebno izrađenih za automobilsko tržište zamjenskih dijelova.

Više informacija potražite na www.elwis.com

 

Engine Management sistem – Motorni dijelovi – febi bilstein

Skromni počeci obiteljske tvrtke osnovane od strane gosp. Ferdinanda Bilsteina 1844 god. razvili su se u respektabilnu, dinamičnu i modernu kompaniju sa kontinuiranim rastom. Kompanija FEBI Bilstein trenutno zapošljava više od 900 zaposlenika te skladišti cca 10 mil. dijelova na više od 48.000 m2.

Danas FEBI Bilstein proizvodi i distribuira rezervne dijelove kako za autoindustriju, tako i za industrijsko – inženjersko područje.

Proizvodni asortiman sa više od 20.000 pozicija praktički pokriva sve važne rezervne dijelove kod svih renomiranih proizvođača osobnih i gospodarskih vozila, kamiona i autobusa. Osim toga, navedeni asortiman se svake godine širi i za cca 2.000 novih pozicija.

Gdje god vozila voze, FEBI Bilstein nije daleko

 

Engine Management sistem – Motorni dijelovi – INA

Tvrtka Holding INA Schaeffler KG poznata je po svojoj orijentaciji prema kupcu, inovacijskoj snazi i najvišoj kvaliteti. U 2004. približno 58.000 tisuća zaposlenika na preko 180 lokacija diljem svijeta, postiglo je ukupni promet od skoro 7 milijardi EUR-a . Grupa pripada u vodeće svjetske dobavljače kotrljajućih ležajeva i priznati je partner skoro svih proizvođača automobila.

Scaeffler grupa i njihovi proizvođači LuK i INA predstavljaju određenu naklonost klijenata, inovativnu snagu i maksimalnu kvalitetu. INA proizvodi primjenjuju se i u automobilskom i industrijskom sektoru Schaeffler grupe. Tvrtku je osnovao dr. Geoerg Schaeffler u njemačkom gradu Herzogenaurach 1946. godine. Njegov razvoj igličnog ležaja i košuljica ležaja – pionirski izum – pomoglo je da iglični ležaj dosegne značajan industrijski razvoj.

INA je svjetski isporučitelj ključnih komponenata za motore putničkih automobila. Uz to, raspon tvrtkinih proizvoda uključuje glavne elemente za vozila i laka teretna vozila. Proizvođači diljem svijeta oslanjaju se na aplikacijska rješenja razvijena od strane njemačke kompanije. INA je dobavljač za prvu ugradnju i za daljnju prodaju putničkih automobila i komercijalnih vozila.

INA je zastupljena na svim kontinentima i pokreće proizvodne kapacitete s 31.000 zaposlenih. Oko tisuću novih aplikacija prilagođenih korisniku pušta se u masovnu proizvodnju svake godine. Isti se proizvode u centrima za istraživanje i razvoj u Njemačkoj, Aziji I Sjevernoj Americi.

Širina i opsežnost INA automobilskog proizvodnog programa se reflektira u više raličitih poslovnih sektora kao što su motori, transmisije i drugo. Nadalje, INA raspolaže velikim brojem dijelova natezača kao što su klizač, mehanički i hidraulični zatezači remena.

U ponudi INA također ima kitove i setove za putnička vozila.Kit u pakiranju sadrži natezač, klizač i remen dok set ne sadrži remen. Broj kitova dostupnih samo za putnička vozila iznosi 355 kitova. Korisnici koji ne trebaju remen mogu birati između 160 dodatnih setova za putnička vozila.

Više informacija potražite na www.ina.com

 

Engine Management sistem – Motorni dijelovi – Nipparts

Tvrtka Nipparts nastala je 1982. godine sa svrhom prodavanja originalnih dijelova za japanska i korejska vozila. Zahvaljujući ogromnom iskustvu i mnogobrojnim specijalizacijama iskusnih stručnjaka tijekom posljednjih dvadesetak godina, Nipparts danas s ponosom može ponuditi kompletan program dijelova vrhunske i originalne kvalitete za sva japanska i korejska vozila.

Nipparts svoje dijelove dostavlja izravno iz tvornice. U njihovim se skladištima u Nizozemskoj i Belgiji nalazi dijelova u vrijednosti od šest milijuna eura. Nipparts garantira vrlo visok nivo kvalitete i izuzetno brzu isporuku!

Nipparts je vodeća tvrtka u Europi za dobavu originalnih rezervnih dijelova za japanska i korejska vozila. Nipparts je spreman za budućnost. A njegov partner u Hrvatskoj jest Auto Krešo.

Više informacija potražite na www.nipparts.com

 

Engine Management sistem – Motorni dijelovi – Pierburg

U ulozi prvog sloja dobavljača, Pierburg je  tradicionalno bio jedan od najbližih partnera u automobilskoj industriji, te je odmah od početka uspješno unaprijedio razvoj automobila. Pierburg je osnovan 1909. kao trgovina čelika u Berlinu, 1928. započinju s proizvodnjom rasplinjača, a vrlo brzo  postaju jedini dobavljač svim njemačkim proizvođačima automobila i mnogih međunarodnih proizvođača motornih vozila i proizvođača motora. Godine 1986. Pierburg je preuzeo Rheinmetall Grupe, a 1998. spojio se s Kolbenschmidt i formirao Kolbenschmidt Pierburg AG. U KSPG Grupe, Pierburg je zadužen za kontrolu emisije, dovod zraka, gasa ventilima i magnetne ventile. Desetljeća iskustva u kombinaciji s opsežnim, inovativnim i globalno prepoznatim sposobnosti u svakom aspektu motora su činjenice koje vode Pierburg u svojoj misiji, opetovano razvoju i proizvodnji komponenti, modula i sustava.

 Više informacija potražite na www.kspg.com

 

Engine Management sistem – Motorni dijelovi – Victor Reinz

Strast i tradicija vezane su uz marku Victor Reinz. Poznati njemački proizvođač razvija i proizvodi vrhunske proizvode za brtvljenje, zaštitu, i poklopce ventila koji se koriste u automobilskoj industriji. Tu su i brtveni materijali i posebna brtvila za industrijsku primjenu kao i dijelovi za gorive ćelije. Veliko razumijevanje za zahtjeve kupaca doveli su do širenja u nove tehnologije te kontinuirani proces poboljšanja.

Pogledamo li malo unatrag, mnogima je nepoznato da je upravo Victor Reinz bio prvi koji je predstavio zamjensko brtvilo glave motora još davne 1910. godine, i od tada su postigli još mnoštvo inovacija na tom polju. Sedamnaest godina kasnije predstavili su prvi tzv. ‘non-stick coating’, tj. premaz koji spriječava zaljepljivanje (zapečivanje) brtvila. U novije doba, 1984. su opet predstavili svijetu prvo brtvilo glave motora od grafita, a onda 1992. i prvo MLS (multi-layer steel) brtvilo glave motora koje se sastoji od više slojeva metala.

Više informacija potražite na www.reinz.de

 

Engine Management sistem – Motorni dijelovi – Sasic

Renomirani francuski proizvođač rezervnih dijelova za osobna i teretna gospodarska vozila još je od daleke 1927. okružen s pouzdanim i učinkovitim partnerima kako bi svojim proizvodima mogao ponuditi kvalitetu, inovacije i široku paletu na svjetskom tržištu autodijelova. Danas je SASIC europski lider u plasmanu gumeno metalnih dijelova za francuske automobile, a već sutra plan im je postati vodeći dobavljač većini europskih proizvođača vozila.

Više informacija potražite na www.sasic.com

 

Trgoauto I d.o.o. upisan dana 24.studenog 1994.g. u reg. ulošku broj 1-25273-00 Trgovačkog suda u Rijeci - SS Pazin. Temeljni kapital 20.000,00kn. Osnivač i član uprave Damir Matijašić. PDV 30124656405 | MBS 040096607. Adresa Umag, J.Rakovca 12.