Upravljanje motorom

Share

Engine Management sistem – Upravljanje motorom – Bosch

Bosch je sigurno jedan od najvećih dobavljača koji se mogu susresti u prodajnom asortimanu Auto Kreše. U poslovnom sektoru automobilske tehnologije koju pokrivamo u Auto Kreši, automobilsko tržište upravlja nabavom, logistikom i prodajom rezervnih dijelova za automobile i proizvodima tvrtke Bosch za naknadnu ugradnju. Osim toga, aktivnosti uključuju korisničku podršku za automobilske dijelove i sustave. Sjedište odjela automobilskog tržišta tvrtke Bosch je u Karlsruheu, gdje je i glavni distribucijski centar.

Jedan od zadataka distribucijskog centra je opskrba Bosch kupaca – uključujući proizvođače automobila, veletrgovce i servisne radionice – širokim asortimanom rezervnih dijelova koji se iz Karlsruhea otpremaju u preko 140 zemalja. Odjel upravlja i s 24 druga skladišta diljem svijeta. Preko 10.000 zaposlenika u 140 zemalja i globalna logistička mreža osiguravaju brzu i točnu isporuku nekih 450.000 rezervnih dijelova kupcima.

U sklopu djelatnosti dijagnostike, odjel AA isporučuje tehnologiju za testiranje i servisne radionice, dijagnostički softver, obuku za servis i osigurava usluge informiranja.

Više informacija potražite na www.bosch.hr

Engine Management sistem – Upravljanje motorom – Cartex

Tražite li najbolji omjer cijene i kvalitete, onda su svakako artikli iz proizvodne linije Cartexa pravi odabir za Vas. Trenutačna ponuda odnosi se na dijelove ovjesa, ispušnog sistema, plinske opruge, hladnjake vode, dijelove upravljanja vozilom… Ponuda je to koja se širi i na ostale grupe proizvoda pa Cartex logo uskoro možete očekivati na još nekim traženim proizvodima.

Engine Management sistem – Upravljanje motorom – febi bilstein

Skromni počeci obiteljske tvrtke osnovane od strane gosp. Ferdinanda Bilsteina 1844 god. razvili su se u respektabilnu, dinamičnu i modernu kompaniju sa kontinuiranim rastom. Kompanija FEBI Bilstein trenutno zapošljava više od 900 zaposlenika te skladišti cca 10 mil. dijelova na više od 48.000 m2.

Danas FEBI Bilstein proizvodi i distribuira rezervne dijelove kako za autoindustriju, tako i za industrijsko – inženjersko područje.

Proizvodni asortiman sa više od 20.000 pozicija praktički pokriva sve važne rezervne dijelove kod svih renomiranih proizvođača osobnih i gospodarskih vozila, kamiona i autobusa. Osim toga, navedeni asortiman se svake godine širi i za cca 2.000 novih pozicija.

Gdje god vozila voze, FEBI Bilstein nije daleko

Engine Management sistem – Upravljanje motorom – Delphi

Već više od jednog stoljeća, Delphi stvara dijelove s kojima su automobil rođeni, a često razvija nove tehnologije. Ponosni si na svoje OE proizvode, a tijekom godina stečeno iskustvo su proširili na globalnu postprodajnu mrežu dobavljača. S više od 100.000 zaposlenih u 270 mjesta i 24 tehnička centara u 32 zemlje Delphi donosi moć inovacije na širok spektar proizvoda i usluga. Delphi inovacije koje čine proizvode pametnijim i sigurnijim, kao i moćnijim i učinkovitijim. Delphi ponuda će zadovoljiti potrebe tehničara i potrošača diljem svijeta, s tehnologijama za benzinska – dizelska – vozila te na hibridni pogon. Delphi je vodeći svjetski dobavljač elektronike i tehnologije za osobna, LKV te ostale segmente tržišta.

 Više inrofmacija potražite na www.delphi.com

Engine Management sistem – Upravljanje motorom – Nipparts

Tvrtka Nipparts nastala je 1982. godine sa svrhom prodavanja originalnih dijelova za japanska i korejska vozila. Zahvaljujući ogromnom iskustvu i mnogobrojnim specijalizacijama iskusnih stručnjaka tijekom posljednjih dvadesetak godina, Nipparts danas s ponosom može ponuditi kompletan program dijelova vrhunske i originalne kvalitete za sva japanska i korejska vozila.

Nipparts svoje dijelove dostavlja izravno iz tvornice. U njihovim se skladištima u Nizozemskoj i Belgiji nalazi dijelova u vrijednosti od šest milijuna eura. Nipparts garantira vrlo visok nivo kvalitete i izuzetno brzu isporuku!

Nipparts je vodeća tvrtka u Europi za dobavu originalnih rezervnih dijelova za japanska i korejska vozila. Nipparts je spreman za budućnost. A njegov partner u Hrvatskoj jest Auto Krešo.

Više informacija potražite na www.nipparts.com

Engine Management sistem – Upravljanje motorom – Pierburg

U ulozi prvog sloja dobavljača, Pierburg je  tradicionalno bio jedan od najbližih partnera u automobilskoj industriji, te je odmah od početka uspješno unaprijedio razvoj automobila. Pierburg je osnovan 1909. kao trgovina čelika u Berlinu, 1928. započinju s proizvodnjom rasplinjača, a vrlo brzo  postaju jedini dobavljač svim njemačkim proizvođačima automobila i mnogih međunarodnih proizvođača motornih vozila i proizvođača motora. Godine 1986. Pierburg je preuzeo Rheinmetall Grupe, a 1998. spojio se s Kolbenschmidt i formirao Kolbenschmidt Pierburg AG. U KSPG Grupe, Pierburg je zadužen za kontrolu emisije, dovod zraka, gasa ventilima i magnetne ventile. Desetljeća iskustva u kombinaciji s opsežnim, inovativnim i globalno prepoznatim sposobnosti u svakom aspektu motora su činjenice koje vode Pierburg u svojoj misiji, opetovano razvoju i proizvodnji komponenti, modula i sustava.

 Više informacija potražite na www.kspg.com

Engine Management sistem – Upravljanje motorom – Huco Automotive

Pouzdanost je prioritet na polju automobilske tehnologije, a to je nešto čemu teže i u Hüco grupi čiji se proizvodi od nedavno nalaze i našem asortimanu. Tvrtku je osnovao Hans Hüsken 1980. i to za razvoj, proizvodnju i distribuciju elektroničkih dijelova. U početku su se koncentrirali na jednostavne analogne sklopove da bi se tijekom godina razvili prema složenim elektroničkim sklopovima, uključujući kontrolere, prije svega za upravljanje agregatima. Danas zapošljavaju preko 220 djelatnika.
Jedan je od najvećih međunarodnih proizvođača zamjenskih dijelova za europske i japanske automobile, a za sada smo ih uvrstili kroz paletu bobina i mjerača mase zraka. To je segment, automobilske elektronike, koji pokrivaju više od 25 godina, a iz godine u godnu ponavljaju uspjeh. Hvale vrijedan je podatak da preko 80% svih proizvedenih artikala plasiraju na strana tržišta. Koliko su i sami uvjereni u kvalitetu proizvoda koje nude na tržištu dovoljno govori garancija od 5 godina na sve dijelove.

Više informacija potražite na www.hueco.com

Engine Management sistem – Upravljanje motorom – Intermotor

Vodeći brand za proizvodnju dijelova za paljenje, dijelova motornog i električnog managementa dio je Standard Motor Products grupe, vodećeg europskog proizvođača dijelova prve ugradnje i postprodaje. S ogromnim iskustvom prikupljenim u suradnji s vodećim proizvođačima automobila, Intermotor je jedinstveno pozicioniran u proizvodnji komponenata najviše kvalitete. Dijelovi dizajnirani prema najvišim industrijskim standardima raspoređeni su u brojne programe inovativnih grupa proizvoda kojima je pokriven najveći broj aplikacija s najmanjim brojem potrebnih proizvoda.

 Više informacija potražite na www.intermotorimport.com

Engine Management sistem – Upravljanje motorom – NGK

Priča o uspjehu NGK u Europi počela je prije više od 30 godina. Tijekom 1979. osnovana je NGK Njemačka GmbH, preteča današnjeg NGK Europe GmbH. Od tada, NGK je izrasla iz dobavljača svjećica za japanske motocikle u jednog od vodećih tehnoloških partnera automobilskih proizvođača i trgovaca u Europi.

Danas gotovo da i nema proizvođača automobila bez proizvoda iz NGK. Saab je još 1976. započeo opremanje vozila s NGK svjećicama. Bentley slijedi u 1983., a 1987. proizvođači Maserati, Renault i Rolls Royce počeli su koristiti NGK svjećice. U 1990. Alfa Romeo, Audi, VW, BMW, Opel, Fiat, Jaguar, Smart, Renault, Ferrari, Daimler, Chrysler i Volvo fokus su prebacili na NGK. U novom tisućljeću, su se pridružili Maybach i Range Rover. Svjećica je jedan od najzahtjevnijih dijelova u benzinskom motoru, koji istodobno ne zahtjeva posebnu pažnju ili održavanje, a u toku svog vijeka milijune puta stvara iskru i pali smjesu goriva i zraka. Upravo zbog toga, to mora biti visokokvalitetan i pouzdan proizvod u svim uvjetima rada.

NGK svjećice predstavljaju vrhunac tehnologije koji uključuje korištenje materijala kao što su platina, volfram, srebro, iridij i zlato. Uz svjećice u ponudi su lulice i lambda sonde.

Više informacija potražite www.ngk.de

Engine Management sistem – Upravljanje motorom – Valeo

Valeo je jadan od najvećih nezavisnih proizvođača rezervnih dijelova i opreme za motorna vozila u svijetu. Jedna od glavnih karakteristika ove tvrtke su: inovativnost, kvaliteta i pouzdanost. Neupitnu kvalitetu Valeo proizvoda potvrđuje činjenica kako se svakom drugom automobilu u Europi i u svakom trećem u svijetu pri proizvodnji ugrađuje Valeo kvačilo.

Sjedište tvrtke Valeo nalazi se u Francuskoj (Parizu), no prisutan je u cijelom svijetu kroz 27 zemalja.

Grupacija zapošljava 73.300 ljudi koji svakodnevno u 120 tvornica, 20 istraživačkih centra i 35 razvojnih centara.

Više informacija potražite na www.valeo.com

Engine Management sistem – Upravljanje motorom – Vernet

Vernet je u proizvodnji termičkih elemenata više od 50 godina. Jedan je od svijetskih lidera u proizvodnji istih. Stručnost, kvaliteta te istraživanje opravdavaju ulogu jednog od glavnih opskrbljivača u automobilskoj industriji. Vernet je prešao put od male manufakture do najmodernijih tvornica  koje izrađuju dijelove OE kvalitete, te osmišljavaju i izrađuju dijelove za prvu ugradnju.

Više informacija potražite na: www.vernet.fr

Trgoauto I d.o.o. upisan dana 24.studenog 1994.g. u reg. ulošku broj 1-25273-00 Trgovačkog suda u Rijeci - SS Pazin. Temeljni kapital 20.000,00kn. Osnivač i član uprave Damir Matijašić. PDV 30124656405 | MBS 040096607. Adresa Umag, J.Rakovca 12.