Kozmetika i brisači

Auto kozmetika i tekućina za pranje stakala – Arexons

ArexonsPovijest Arexonsa seže u sami početak dvadesetog stoljeća, dakle veže se uz sami početak autoindustrije. Konstantnim ulaganjem u razvoj, Arexons postaje jedno od najvećih imena u svijetu auto kozmetike. Pored linije za automobile, talijanski proizvođač ima i veliki niz proizvoda namijenjenih motociklistima, odnosno održavanju motocikala, skutera, opreme… Arexons raspolaže i širokom lepezom osvježivača zraka, a u velikom uzletu su i maziva, odnosno sredstva za podmazivanje bilo da je riječ o strojevima, vozilima ili plovilima.

Više informacija potražite na www.arexons.com

 

 

Brisači

Bosch_1 Valeo_1 Alca
Bosch Valeo Alca Germany

 

Bosch_1

Bosch je sigurno jedan od najvećih dobavljača koji se mogu susresti u prodajnom asortimanu Auto Kreše. U poslovnom sektoru automobilske tehnologije koju pokrivamo u Auto Kreši, automobilsko tržište upravlja nabavom, logistikom i prodajom rezervnih dijelova za automobile i proizvodima tvrtke Bosch za naknadnu ugradnju. Osim toga, aktivnosti uključuju korisničku podršku za automobilske dijelove i sustave. Sjedište odjela automobilskog tržišta tvrtke Bosch je u Karlsruheu, gdje je i glavni distribucijski centar.

Jedan od zadataka distribucijskog centra je opskrba Bosch kupaca – uključujući proizvođače automobila, veletrgovce i servisne radionice – širokim asortimanom rezervnih dijelova koji se iz Karlsruhea otpremaju u preko 140 zemalja. Odjel upravlja i s 24 druga skladišta diljem svijeta. Preko 10.000 zaposlenika u 140 zemalja i globalna logistička mreža osiguravaju brzu i točnu isporuku nekih 450.000 rezervnih dijelova kupcima.

U sklopu djelatnosti dijagnostike, odjel AA isporučuje tehnologiju za testiranje i servisne radionice, dijagnostički softver, obuku za servis i osigurava usluge informiranja.

Više informacija potražite na www.bosch.hr

Valeo_1Valeo je jadan od najvećih nezavisnih proizvođača rezervnih dijelova i opreme za motorna vozila u svijetu. Jedna od glavnih karakteristika ove tvrtke su: inovativnost, kvaliteta i pouzdanost. Neupitnu kvalitetu Valeo proizvoda potvrđuje činjenica kako se svakom drugom automobilu u Europi i u svakom trećem u svijetu pri proizvodnji ugrađuje Valeo kvačilo.

Sjedište tvrtke Valeo nalazi se u Francuskoj (Parizu), no prisutan je u cijelom svijetu kroz 27 zemalja.

Grupacija zapošljava 73.300 ljudi koji svakodnevno u 120 tvornica, 20 istraživačkih centra i 35 razvojnih centara.

 Više informacija potražite na www.valeo.com

AlcaAlca mobil je jedan od vodećih njemačkih izvoznika metlica brisača, pribora, rezervnih dijelova i alata za Srednju i Istočnu Europu. Zahvaljujući naprednom upravljanju kvalitetom i efikasnoj kontroli troškova, Acla proizvodi nude dobar omjer cijene i kvalitete. To im omogućuje da opskrbljuju klijente u 70 zemalja, od Njemačke, Švicarske i Poljske do SAD-a, Južnoafričke Republike ili Kazahstana. Tvrtka je osnovana u Berlinu, dok je tijekom 2001. sjedište obiteljskog posla preseljeno u Storkow, okolici Berlina, neposredno uz A12 autocestu, jednu od najvažnijih prometnica transeuropske cestovne mreže.

 Više informacija potražite na www.alcamobil.de

Trgoauto I d.o.o. upisan dana 24.studenog 1994.g. u reg. ulošku broj 1-25273-00 Trgovačkog suda u Rijeci - SS Pazin. Temeljni kapital 20.000,00kn. Osnivač i član uprave Damir Matijašić. PDV 30124656405 | MBS 040096607. Adresa Umag, J.Rakovca 12.