Filteri

    Bosch_1  Comline_1  Delphi  Fram  Purflux filters  febi bilstein  Nipparts

Bosch_1Bosch je sigurno jedan od najvećih dobavljača koji se mogu susresti u prodajnom asortimanu Auto Kreše. U poslovnom sektoru automobilske tehnologije koju pokrivamo u Auto Kreši, automobilsko tržište upravlja nabavom, logistikom i prodajom rezervnih dijelova za automobile i proizvodima tvrtke Bosch za naknadnu ugradnju. Osim toga, aktivnosti uključuju korisničku podršku za automobilske dijelove i sustave. Sjedište odjela automobilskog tržišta tvrtke Bosch je u Karlsruheu, gdje je i glavni distribucijski centar.

Jedan od zadataka distribucijskog centra je opskrba Bosch kupaca – uključujući proizvođače automobila, veletrgovce i servisne radionice – širokim asortimanom rezervnih dijelova koji se iz Karlsruhea otpremaju u preko 140 zemalja. Odjel upravlja i s 24 druga skladišta diljem svijeta. Preko 10.000 zaposlenika u 140 zemalja i globalna logistička mreža osiguravaju brzu i točnu isporuku nekih 450.000 rezervnih dijelova kupcima.

U sklopu djelatnosti dijagnostike, odjel AA isporučuje tehnologiju za testiranje i servisne radionice, dijagnostički softver, obuku za servis i osigurava usluge informiranja.

Više informacija potražite na www.bosch.hr

Comline_1Osnovani prije više od 20 godina Comline Auto Parts, sa sjedištem u Lutonu, u Velikoj Britaniji, je kompanija s visokim ciljevima. Fokusirani na neovisne distributere s receptom za OE kvalitetu, pravovremenu isporuku te prihvatljivu cijenu. Comline je razvio poslovni model s niskom cijenom te odličnom podrškom kupcima kao središte poslovanja.

Raspolažu skladišnim prostorom od impresivnih 100.000 m2, sa 24-satnim radnim vremenom i više od 5000 kataloških brojeva te osiguravaju isporučivost od 95 % već idući dan.

Comline osigurava OE kvalitetu, kompletan asortiman za europske zemlje, točne podatke po TecDocu i to sve prema efikasnoj i povoljnoj cijeni.

Iz Comline proizvodne palete trenutačno u poslovnicama Auto Kreše možete pronaći filtre, ulja, dijelove ovjesa, diskove i pločice, pumpe vode, spojke…

 Više informacija potražite na www.comline.uk.com

 

DelphiVozila se sve više oslanja na elektroniku za upravljanje ugrađenih sustava, uključujući ubrizgavanje goriva, zračne jastuke, imobilizatore, ABS i klima uređaj. Delphi asortiman dijagnostičkih alata pomaže servisnim radionicama odgovoriti na izazove koje im su im postavljeni sa sve složenijim sustavima. Pružanje sveobuhvatne dijagnostike za sva vozila preko ključnih elektroničkih sustava, Delphi rješenje je dostupno na različitim platformama, osiguravajući pravi alat za bilo koji posao.

Pokrivenost za više od 30.000 sustava / 47 proizvođača vozila

Iznimna vrijednost za novac – mogućnost korištenja postojećeg računala

Full-service support na raspolaganju, uključujući i programe obuke, tehničke pomoći i više

Više informacija potražite na delphi.com

 

FramKvalitetan filter jamči dulju trajnost i veću pouzdanost vašeg automobila, a Fram je ime koji svakako jamči vrhunsku kvalitetu svojih proizvoda.

Kao jedan od glavnih proizvođaća filtera na svijetu i kao jedan od vodećih dobavljača u prvim ugradnjama,Fram je to postigao prije svega svojim tehničkim i inovativnim dostignućima koji podržavaju sve propisane standarde o kvaliteti. Uz navedenu kvalitetu i sa izuzetnom ponudom za sve vrste osobna i laka dostavna vozila te popraćen konkurentskom cijenom jednostavno plijeni pozornost naših kupaca te iz godine u godine sve više i više osvaja hrvatsko tržište.

U svojem asortimanu Fram nudi kompletan izbor filtera za Vaše vozilo, a to su:

– filteri ulja

– filteri goriva

– filteri zraka

– filteri kabine

 Više informacija potražite na www.sogefifiltration.com

Purflux filtersZahtjevi današnjih automobila sve su viši, a Purflux je sa svojom jedinstvenom i invovativnom modulu filtrirajućeg materijala prepoznatljiv kao jedan od najpoznatijih dobavljača u prvoj ugradnji kod francuskih proizvodžača Renaulta, Peugeota i Citroena, ali i u svim najpopularnijim europskim modelima. Tako, na primjer, Purflux filtere sa svojom modulom filtracije koriste najpopularnija vozila kao šta su: Ford Focus, Fiesta, Renault Clio, Megane, VW Polo, Golf, Passat, Fiat Grande Punto, Peugeot 207, Opel Corsa, Astra i mnogi drugi.

Purflux je inaće u sastavu vodećeg svjetskog proizvodžača filtera kompanije Sogefi Filtration. U asortimanu ponude su filteri zraka, ulja, goriva i kabine. Više informacija možete pronaći na www.filtrauto.com

 

febi bilsteinSkromni počeci obiteljske tvrtke osnovane od strane gosp. Ferdinanda Bilsteina 1844 god. razvili su se u respektabilnu, dinamičnu i modernu kompaniju sa kontinuiranim rastom. Kompanija FEBI Bilstein trenutno zapošljava više od 900 zaposlenika te skladišti cca 10 mil. dijelova na više od 48.000 m2.

Danas FEBI Bilstein proizvodi i distribuira rezervne dijelove kako za autoindustriju, tako i za industrijsko – inženjersko područje.

Proizvodni asortiman sa više od 20.000 pozicija praktički pokriva sve važne rezervne dijelove kod svih renomiranih proizvođača osobnih i gospodarskih vozila, kamiona i autobusa. Osim toga, navedeni asortiman se svake godine širi i za cca 2.000 novih pozicija.

Gdje god vozila voze, FEBI Bilstein nije daleko

NippartsTvrtka Nipparts nastala je 1982. godine sa svrhom prodavanja originalnih dijelova za japanska i korejska vozila. Zahvaljujući ogromnom iskustvu i mnogobrojnim specijalizacijama iskusnih stručnjaka tijekom posljednjih dvadesetak godina, Nipparts danas s ponosom može ponuditi kompletan program dijelova vrhunske i originalne kvalitete za sva japanska i korejska vozila. 

Nipparts svoje dijelove dostavlja izravno iz tvornice. U njihovim se skladištima u Nizozemskoj i Belgiji nalazi dijelova u vrijednosti od šest milijuna eura. Nipparts garantira vrlo visok nivo kvalitete i izuzetno brzu isporuku! 

Nipparts je vodeća tvrtka u Europi za dobavu originalnih rezervnih dijelova za japanska i korejska vozila. Nipparts je spreman za budućnost. A njegov partner u Hrvatskoj jest Auto Krešo. 

Više informacija potražite na www.nipparts.com

 

Trgoauto I d.o.o. upisan dana 24.studenog 1994.g. u reg. ulošku broj 1-25273-00 Trgovačkog suda u Rijeci - SS Pazin. Temeljni kapital 20.000,00kn. Osnivač i član uprave Damir Matijašić. PDV 30124656405 | MBS 040096607. Adresa Umag, J.Rakovca 12.