Ispuh

Share

   Cartex_1

Ispušni sistemi – Walker

Ispušni sustavi vrhunske kvalitete. S gotovo 10.000 kataloških brojeva moguće je ispuniti sve zahtjeve vozila na našim cestama. Program uključuje dvostruko zaštićene, aluminizirane, kao i sav pribor za montažu i katalizatore (univerzalne ili namjenske).

Walker je, kao jedan od najvećih proizvođača ispušnih sistema, također dobavljač za prvu ugradnju kod najpoznatijih svjetskih proizvođača kao što su VW-grupa, BMW, Mercedes, Ford, Peugeot, Nissan, Porsche, Opel, Saab, Volvo i drugi.

Više informacija na www.walkerexhaust.com

Ispušni sistemi – Cartex

Tražite li najbolji omjer cijene i kvalitete, onda su svakako artikli iz proizvodne linije Cartexa pravi odabir za Vas. Trenutačna ponuda odnosi se na dijelove ovjesa, ispušnog sistema, plinske opruge, hladnjake vode, dijelove upravljanja vozilom… Ponuda je to koja se širi i na ostale grupe proizvoda pa Cartex logo uskoro možete očekivati na još nekim traženim proizvodima.

 

Trgoauto I d.o.o. upisan dana 24.studenog 1994.g. u reg. ulošku broj 1-25273-00 Trgovačkog suda u Rijeci - SS Pazin. Temeljni kapital 20.000,00kn. Osnivač i član uprave Damir Matijašić. PDV 30124656405 | MBS 040096607. Adresa Umag, J.Rakovca 12.