Bubnjevi

Share

Bubnjevi – OMC

OMC je talijanska tvrtka koja u svojoj ponudi ima bubnjeve iz vlastite proizvodnje za europska, japanska i laka dostavna vozila te je prisutna u više od 52 zemlje u svijetu.

Porijeklo tvrtke datira iz 1958. godine kada je započela kao vanjski kooperant za Fiat gdje OMC razvija i unapređuje proizvodnju pazeći na tehničke detalje.

To je bio temelj za pokretanje vlastite proizvodnje za postprodaju počevši sa nekoliko kataloških brojeva, a danas nudi 750 kataloških brojeva za europska, japanska i laka dostavna vozila.

Konkurentnošću, kvalitetom i profesionalnošću OMC teži da bude vodeći dobavljač bubnjeva u postprodaji autodijelova.

Više možete saznati na: www.omccologne.it

 

Bubnjevi – Brembo

Brembo nije marka koja radi samo s određenim krugom proizvođača automobila, već suradnju pokušavaju napraviti sa svima pa tako pokrivaju preko 98 posto europskih vozila. Pločice Brembo savršen spoj s Brembo diskovima, za najviši stupanj sigurnosti prilikom kočenja, nastale su iz iskustva u kočnim sustavima i zahvaljujući suradnji s najvećim proizvođačima automobila.
Brembo pločice osiguravaju najbolje performanse, pouzdanost i trajanje. Rezultat su naprednog projektiranja, nakon kojeg su obavljena stroga ispitivanja na probnom stolu i rigorozna testiranja na cesti. Zaustavni put s Brembo kočnicama smanjen je na minimum u svim uvjetima na cesti. Brembo kočnice posjeduju homologaciju je prema normi ECE – R90 i s oznakom koja omogućuje identifikaciju. Poznati talijanski proizvođač kočnice osigurava da jamstvo stupnja kvalitete određenog proizvoda proizlazi uvijek iz nadzora nad svim fazama proizvodnog procesa. Govorimo li o priznanjima, treba znati da su svi Brembo proizvodi projektirani i izrađeni kako bi zadovoljili najrigoroznije specifikacije glavnih proizvođača automobila i najstrože uvjete za dobivanje međunarodnih certifikata.

Isto tako, Brembo rezervni dijelovi certificirani su kao originalni ili istovjetni originalnim dijelovima, u skladu s normom EC 1400/2002. To znači da se mogu montirati kao zamjena osnovne opreme i za vrijeme trajanja jamstva vozila, bez gubitka prava na jamstvo. Naša ponuda pokriva gotovo sve automobile koji se nalaze u domaćem voznom parku, a valja napomenuti kako je pokrivena kompletnu ponudu i za modele viših klasa, poput Mercedes-Benza, BMW-a ili Audija.

Više informacija potražite na www.brembo.com

 

Bubnjevi – febi bilstein

Skromni počeci obiteljske tvrtke osnovane od strane gosp. Ferdinanda Bilsteina 1844 god. razvili su se u respektabilnu, dinamičnu i modernu kompaniju sa kontinuiranim rastom. Kompanija FEBI Bilstein trenutno zapošljava više od 900 zaposlenika te skladišti cca 10 mil. dijelova na više od 48.000 m2.

Danas FEBI Bilstein proizvodi i distribuira rezervne dijelove kako za autoindustriju, tako i za industrijsko – inženjersko područje.

Proizvodni asortiman sa više od 20.000 pozicija praktički pokriva sve važne rezervne dijelove kod svih renomiranih proizvođača osobnih i gospodarskih vozila, kamiona i autobusa. Osim toga, navedeni asortiman se svake godine širi i za cca 2.000 novih pozicija.

Gdje god vozila voze, FEBI Bilstein nije daleko

 

Bubnjevi – Delphi

Delphi disk pločice, kočione obloge i pribor:

– najširi asortiman E90 odobrenih disk pločica i kočionih obloga na tržištu.
– materijali razvijeni po specifikacijama performansi original disk pločica i kočionih obloga.
– specijalno razvijeni kočioni materijali koji smanjuju kočionu prašinu – čišći kotači.
– zaštita od buke izvedena po specifikacijama originalne opreme
– svaka Delphi disk pločica ili kočiona obloga proizvedena je sa strojevima zadnje generacije koji jamče nivo kvalitete i vrhunske performanse koje se očekuju od Delphi Lockheed branda.

Delphi pribor za disk pločice ili kočione obloge:

Postoje raznorazni različiti tipovi pribora za montiranje disk pločica ili kočionih obloga, kao što su: opruge, spojnica, kvačica ili indikatora kočenja. Ti pribori variraju od proizvođača do proizvođača. Neki mehaničari će koristiti stare pribore prilikom montiranja novih disk pločica ili kočionih obloga. To nije dobra praksa jer su svi ti pribori napravljeni od metala.
Za životnog vijeka disk pločica ili kočionih obloga, pribori su izloženi naprezanju, vlazi, soli i varijacijama u temperaturi, koji uzrokuju zamor materijala i smanjuju elastičnost metala koji postaje krt. Pucanjem nekog od dijelova pribora, može doći do nepravilnog trošenja, smanjenja efikasnosti ili čak do otkazivanja kočnica. Mali trošak = velika sigurnost.

Više inrofmacija potražite na www.delphi.com

Trgoauto I d.o.o. upisan dana 24.studenog 1994.g. u reg. ulošku broj 1-25273-00 Trgovačkog suda u Rijeci - SS Pazin. Temeljni kapital 20.000,00kn. Osnivač i član uprave Damir Matijašić. PDV 30124656405 | MBS 040096607. Adresa Umag, J.Rakovca 12.