Disk pločice

 Share

Disk pločice – TRW

TRW_1TRW-ova misija je biti globalni lider u području automobilske sigurnosti. Tvrtka je to koja ima najveći spektar proizvoda aktivne i pasivne sigurnosti, bilo da je riječ o komponentama za prvu ugradnju ili pak aftermarketa.

TRW između ostalog, proizvodi kočione sustave, sustave ovjesa i upravljanja, dijelove za komercijalna vozila, servisne alate, sofisticirane sustave sigurnosti putnika, zračne jastuke… Korporacija razvija, proizvodi i distribuira skoro sve što doprinosi sigurnosti putnika u vozilima širom cijelog svijeta.

Tijekom 2012. TRW je ostvario prodaju od 16,4 milijardi dolara, opskrbljuju više od 40 najvećih proizvođača automobila. Zapošljavaju više od 65 tisuća radnika, na više od 185 lokacija, u svim regijama proizvodnje automobila na svijetu.

Više informacija potražite na www.trw.com

 

Disk pločice – Brembo

Brembo_1Brembo nije marka koja radi samo s određenim krugom proizvođača automobila, već suradnju pokušavaju napraviti sa svima pa tako pokrivaju preko 98 posto europskih vozila. Pločice Brembo savršen spoj s Brembo diskovima, za najviši stupanj sigurnosti prilikom kočenja, nastale su iz iskustva u kočnim sustavima i zahvaljujući suradnji s najvećim proizvođačima automobila.
Brembo pločice osiguravaju najbolje performanse, pouzdanost i trajanje. Rezultat su naprednog projektiranja, nakon kojeg su obavljena stroga ispitivanja na probnom stolu i rigorozna testiranja na cesti. Zaustavni put s Brembo kočnicama smanjen je na minimum u svim uvjetima na cesti. Brembo kočnice posjeduju homologaciju je prema normi ECE – R90 i s oznakom koja omogućuje identifikaciju. Poznati talijanski proizvođač kočnice osigurava da jamstvo stupnja kvalitete određenog proizvoda proizlazi uvijek iz nadzora nad svim fazama proizvodnog procesa. Govorimo li o priznanjima, treba znati da su svi Brembo proizvodi projektirani i izrađeni kako bi zadovoljili najrigoroznije specifikacije glavnih proizvođača automobila i najstrože uvjete za dobivanje međunarodnih certifikata.

Isto tako, Brembo rezervni dijelovi certificirani su kao originalni ili istovjetni originalnim dijelovima, u skladu s normom EC 1400/2002. To znači da se mogu montirati kao zamjena osnovne opreme i za vrijeme trajanja jamstva vozila, bez gubitka prava na jamstvo. Naša ponuda pokriva gotovo sve automobile koji se nalaze u domaćem voznom parku, a valja napomenuti kako je pokrivena kompletnu ponudu i za modele viših klasa, poput Mercedes-Benza, BMW-a ili Audija.

Više informacija potražite na www.brembo.com

 

Disk pločice – Delphi

DelphiDelphi disk pločice, kočione obloge i pribor:

– najširi asortiman E90 odobrenih disk pločica i kočionih obloga na tržištu.
– materijali razvijeni po specifikacijama performansi original disk pločica i kočionih obloga.
– specijalno razvijeni kočioni materijali koji smanjuju kočionu prašinu – čišći kotači.
– zaštita od buke izvedena po specifikacijama originalne opreme
– svaka Delphi disk pločica ili kočiona obloga proizvedena je sa strojevima zadnje generacije koji jamče nivo kvalitete i vrhunske performanse koje se očekuju od Delphi Lockheed branda.

Delphi pribor za disk pločice ili kočione obloge:

Postoje raznorazni različiti tipovi pribora za montiranje disk pločica ili kočionih obloga, kao što su: opruge, spojnica, kvačica ili indikatora kočenja. Ti pribori variraju od proizvođača do proizvođača. Neki mehaničari će koristiti stare pribore prilikom montiranja novih disk pločica ili kočionih obloga. To nije dobra praksa jer su svi ti pribori napravljeni od metala.
Za životnog vijeka disk pločica ili kočionih obloga, pribori su izloženi naprezanju, vlazi, soli i varijacijama u temperaturi, koji uzrokuju zamor materijala i smanjuju elastičnost metala koji postaje krt. Pucanjem nekog od dijelova pribora, može doći do nepravilnog trošenja, smanjenja efikasnosti ili čak do otkazivanja kočnica. Mali trošak = velika sigurnost.

Više inrofmacija potražite na www.delphi.com

 

Disk pločice – ICER

IcerKao novi “brand” na Hrvatskom tržištu ICER je uveden 2004 godine, želja je bila da uvedemo jeftinog, a s druge strane kvalitetnog dobavljača disk pločica.

ICER je Španjolska tvrtka koja sama proizvodi pločice (tarni materija) za osobni i teretni program. ICER postoji od 1961 ali tek je nedavno prisutan u širem razmjeru, tako da koriste najnovije strojeve i metode proizvodnje pločica što garantira vrhunsku kvalitetu, a pošto sami rade svoje pločice (ne kupuju od drugih) i cijena je na prihvatljivom nivou.

ICER također proizvodi pločice i za druge dobavljače koji žele dopuniti svoj program (npr. Jurid), isto tako u skorije vrijeme biti će u prvoj ugradnji u Mercedes Actros što dokazuje vrhunsku kvalitetu. Sve pločice su homologirane i atestirane, ne koriste azbest pri proizvodnji što garantira neškodljivost za okoliš.

Više informacija na www.icerbrakes.com

 

Disk pločice – Comline

Comline_1Osnovani prije više od 20 godina Comline Auto Parts, sa sjedištem u Lutonu, u Velikoj Britaniji, je kompanija s visokim ciljevima. Fokusirani na neovisne distributere s receptom za OE kvalitetu, pravovremenu isporuku te prihvatljivu cijenu. Comline je razvio poslovni model s niskom cijenom te odličnom podrškom kupcima kao središte poslovanja.

Raspolažu skladišnim prostorom od impresivnih 100.000 m2, sa 24-satnim radnim vremenom i više od 5000 kataloških brojeva te osiguravaju isporučivost od 95 % već idući dan.

Comline osigurava OE kvalitetu, kompletan asortiman za europske zemlje, točne podatke po TecDocu i to sve prema efikasnoj i povoljnoj cijeni.

Iz Comline proizvodne palete trenutačno u poslovnicama Auto Kreše možete pronaći filtre, ulja, dijelove ovjesa, diskove i pločice, pumpe vode, spojke…

Više informacija potražite na www.comline.uk.com

 

Disk pločice – Bosch

Bosch_1Bosch je sigurno jedan od najvećih dobavljača koji se mogu susresti u prodajnom asortimanu Auto Kreše. U poslovnom sektoru automobilske tehnologije koju pokrivamo u Auto Kreši, automobilsko tržište upravlja nabavom, logistikom i prodajom rezervnih dijelova za automobile i proizvodima tvrtke Bosch za naknadnu ugradnju. Osim toga, aktivnosti uključuju korisničku podršku za automobilske dijelove i sustave. Sjedište odjela automobilskog tržišta tvrtke Bosch je u Karlsruheu, gdje je i glavni distribucijski centar.

Jedan od zadataka distribucijskog centra je opskrba Bosch kupaca – uključujući proizvođače automobila, veletrgovce i servisne radionice – širokim asortimanom rezervnih dijelova koji se iz Karlsruhea otpremaju u preko 140 zemalja. Odjel upravlja i s 24 druga skladišta diljem svijeta. Preko 10.000 zaposlenika u 140 zemalja i globalna logistička mreža osiguravaju brzu i točnu isporuku nekih 450.000 rezervnih dijelova kupcima.

U sklopu djelatnosti dijagnostike, odjel AA isporučuje tehnologiju za testiranje i servisne radionice, dijagnostički softver, obuku za servis i osigurava usluge informiranja.

Više informacija potražite na www.bosch.hr

 

Disk pločice – Nipparts

NippartsTvrtka Nipparts nastala je 1982. godine sa svrhom prodavanja originalnih dijelova za japanska i korejska vozila. Zahvaljujući ogromnom iskustvu i mnogobrojnim specijalizacijama iskusnih stručnjaka tijekom posljednjih dvadesetak godina, Nipparts danas s ponosom može ponuditi kompletan program dijelova vrhunske i originalne kvalitete za sva japanska i korejska vozila.

Nipparts svoje dijelove dostavlja izravno iz tvornice. U njihovim se skladištima u Nizozemskoj i Belgiji nalazi dijelova u vrijednosti od šest milijuna eura. Nipparts garantira vrlo visok nivo kvalitete i izuzetno brzu isporuku!

Nipparts je vodeća tvrtka u Europi za dobavu originalnih rezervnih dijelova za japanska i korejska vozila. Nipparts je spreman za budućnost. A njegov partner u Hrvatskoj jest Auto Krešo.

Više informacija potražite na www.nipparts.com

 

Trgoauto I d.o.o. upisan dana 24.studenog 1994.g. u reg. ulošku broj 1-25273-00 Trgovačkog suda u Rijeci - SS Pazin. Temeljni kapital 20.000,00kn. Osnivač i član uprave Damir Matijašić. PDV 30124656405 | MBS 040096607. Adresa Umag, J.Rakovca 12.