Ležajevi kotača

Share

Ležajevi kotača – GSOP

GSP Automotive Group osnovan je 1985. godine i s vremenom se razvio u jednog od vodećih proizvođača automobilskih dijelova prijenosa za OEM i aftermarketa .Glavne proizvodne linije su homokinetički zglobovi, poluosovine i ležajevi kotača . Svojim asortimanom obuhvaća gotovo 95% aplikacija osobnih vozila.

GSP svojim gotovo tridesetogodišnjim iskustvom, sofisticiranom opremom te sa svojih više od 2000 zaposlenika godišnje proizvedu 12 milijuna homokinetičkih zglobova, 3,6 milijuna poluosovina i 2,4 milijuna ležejava.

Zalaže se za konstantno unaprijeđenje kvalitete proizvoda te je GSP certificiran od strane ISO9001 , VDA  6.1 , QS9000 , ISO/TS16949 , ISO14001 , OHSAS18001 međunarodnog sustava upravljanja .

Više informacija potražite na www.gsp.cn

 

Ležajevi kotača – SKF

Pouzdana nabavka SKF-ovih rješenja za pogonski sklop na jednom mjestu.

Pogonska osovina prenosi snagu na kotače. Zbog kvara na pogonskoj osovini mogli biste doslovno ostati na cesti te bi Vam bila ugrožena i sigurnost zbog prednosti kočenja motorom. SKF-ovi kompleti pogonske osovine sadrže sve dijelove za pouzdan popravak, sve u jednom praktičnom pakiranju. Svi kompleti sadrže sastavljenu pogonsku osovinu, unutarnje i vanjske homokinetičke zglobove, manšete, obujmice, matice i mast.

30-godišnje iskustvo u proizvodnji homokinetičkih zglobova

Zbog montaže istrošenih ili nekvalitetnih homokinetičkih zglobova može doći do jake buke i vibracija što rezultira kraćim vijekom ili iznenadnim kvarovima. Sa SKF-ovim kompletima homokinetičkih zglobova nećete imati takvih problema jer su konstruirani i proizvedeni sukladno specifikacijama originalnih dijelova.

Sadržaj kompleta:

  • Homokinetički zglob
  • Manšeta i obujmice
  • Dodatni dijelovi kao što su prsteni, poklopci protiv prašine, podloške i distance
  • Matica ili vijak za kotač za veću sigurnost
  • Vrećice masti
  • Upute za montažu

Više informacija potražite na www.skf.com

 

Ležajevi kotača – FAG

Više od 120 godina Schaefler Grupa sa svojim FAG brendom jedan je od vodećih proizvođača preciznih valjkastih ležajeva za automobilsku industriju, te su u prvoj ugradnji svih vodećih proizvođača vozila.

Svaki pojedini valjčić ležaja kotača mora na površini od samo nekoliko kvadratnih centimetara podnijeti vrlo visoka opterećenja, odnosno promjene istih. Uz to nastupaju i brojni vanjski utjecaji kao što su vrućina ili hladnoća, koji postavljaju posebne zahtjeve na materijal i na mazivo. Primjerice jaka udarna opterećenja nastala usljed neprikladnog penjanja vozilom na pločnik ili usljed lošeg stanja kolnika, djeluju također negativno na radni vijek ležaja kotača. Takve negativne vanjske utjecaje mogu trajno podnijeti samo dijelovi najviše kvalitete kakve FAG proizvodi i isporučuje za prvu ugradnju i tržište autodijelova.

FAG WheelPro – uvijek prikladan!

Tražite li idealan proizvod pri izmjeni ležaja kotača? Onda ste sa FAG-ovim kompletom za izmjenu ležaja kotača za cijelu osovinu odabrali pravi proizvod. FAG WheelPro u povoljnom dvostrukom pakiranju sa svim dijelovima za montažu dostupan je za sve standardne setove ležaja kotača. Uvijek u kvaliteti prve ugradnje.

 

Ležajevi kotača – Optimal

Od svog osnutka 1992. g., OPTIMAL nudi širok asortiman rezervnih dijelova za osobna i laka teretna vozila. Po dinamičnom rastu kompanije se vidi da poslovni partneri znaju cijeniti Optimalov poslovni koncept.

Najbitniji preduvjeti za uspješan razvoj kompanije su visok standard usluga zajedno sa vrhunskom kvalitetom proizvoda. Kvalitetu Optimalovih proizvoda svjedoče svi potrebni TUV i ISO certifikati.

Prva grupa Optimal proizvoda s kojom je Auto Krešo krenuo u distribuciju su ležajevi kotača. Zbog svoje izuzetne kvalitete i konkurentnosti, vjerujemo u dobar prijem kod Auto Krešo kupaca i poslovnih partnera.

Više informacija potražite na www.optimal-germany.com

 

Ležajevi kotača – Nipparts

Tvrtka Nipparts nastala je 1982. godine sa svrhom prodavanja originalnih dijelova za japanska i korejska vozila. Zahvaljujući ogromnom iskustvu i mnogobrojnim specijalizacijama iskusnih stručnjaka tijekom posljednjih dvadesetak godina, Nipparts danas s ponosom može ponuditi kompletan program dijelova vrhunske i originalne kvalitete za sva japanska i korejska vozila.

Nipparts svoje dijelove dostavlja izravno iz tvornice. U njihovim se skladištima u Nizozemskoj i Belgiji nalazi dijelova u vrijednosti od šest milijuna eura. Nipparts garantira vrlo visok nivo kvalitete i izuzetno brzu isporuku!

Nipparts je vodeća tvrtka u Europi za dobavu originalnih rezervnih dijelova za japanska i korejska vozila. Nipparts je spreman za budućnost. A njegov partner u Hrvatskoj jest Auto Krešo.

Više informacija potražite na www.nipparts.com

 

Ležajevi kotača – febi bilstein

Skromni počeci obiteljske tvrtke osnovane od strane gosp. Ferdinanda Bilsteina 1844 god. razvili su se u respektabilnu, dinamičnu i modernu kompaniju sa kontinuiranim rastom. Kompanija FEBI Bilstein trenutno zapošljava više od 900 zaposlenika te skladišti cca 10 mil. dijelova na više od 48.000 m2.

Danas FEBI Bilstein proizvodi i distribuira rezervne dijelove kako za autoindustriju, tako i za industrijsko – inženjersko područje.

Proizvodni asortiman sa više od 20.000 pozicija praktički pokriva sve važne rezervne dijelove kod svih renomiranih proizvođača osobnih i gospodarskih vozila, kamiona i autobusa. Osim toga, navedeni asortiman se svake godine širi i za cca 2.000 novih pozicija.

Gdje god vozila voze, FEBI Bilstein nije daleko

Trgoauto I d.o.o. upisan dana 24.studenog 1994.g. u reg. ulošku broj 1-25273-00 Trgovačkog suda u Rijeci - SS Pazin. Temeljni kapital 20.000,00kn. Osnivač i član uprave Damir Matijašić. PDV 30124656405 | MBS 040096607. Adresa Umag, J.Rakovca 12.