Manžete

Share

Manžete – GKN

GKN je vodeća svjetska tvrtka za proizvodnju i razvoj homokinetičkih zglobova kao i poluosovina. Većina od vodećih proizvođača automobila koristi u prvoj ugradnji upravo GKNove homokinetičke zglobove i poluosvine ili proizvode napravljene po GKNovoj licenci. Ova tvrtka ima 42% udjela na svjetskom tržištu homokinetičkih zglobova i taj udio i dalje raste. GKN  driveline  ima 49 proizvodnih pogona u 31 zemlji širom svijeta.

Svi ovi izneseni podaci kao i jednogodišnje jamstvo ukazuju samo na jedno -vrhunsku kvalitetu proizvoda ovog proizvođača.

Auto Krešo u svojoj ponudi ima homokinetičke zglobove, poluosovine te manžete ove renomirane tvrtke.

Više informacija potražite na: www.gknservice.com

 

Manžete – Gomet

Od 1975. godine Gomet proizvodi široki asortiman gumenih i gumasto-metalnih proizvoda za osobna i laka dostavna vozila. Poznati su po visoko kvalitetnim proizvodima što dokazuju brojnim certifikatima. U svojoj proizvodnji koriste se vrhunskim tehnologijama; među prvima su koji su u svoj proizvodni program uveli i manžete od termoplastike.

Auto Krešo d.o.o. kao distributer proizvoda tvrtke Gomet krenuo je u distribuciju manžeta za homokinetičke zglobove i letve volana. U budućnosti se plasiraju i ostali proizvodi, kao što su remenice za micro V remenje. Zbog svoje vrhunske kvalitete i razumne cijene nadamo se dobrom prijemu Gomet proizvoda kod naših kupaca i poslovnih partnera.

Više informacija potražite na www.gomet.it

 

Manžete – Sasic

Renomirani francuski proizvođač rezervnih dijelova za osobna i teretna gospodarska vozila još je od daleke 1927. okružen s pouzdanim i učinkovitim partnerima kako bi svojim proizvodima mogao ponuditi kvalitetu, inovacije i široku paletu na svjetskom tržištu autodijelova. Danas je SASIC europski lider u plasmanu gumeno metalnih dijelova za francuske automobile, a već sutra plan im je postati vodeći dobavljač većini europskih proizvođača vozila.

Više informacija potražite na www.sasic.com

 

Manžete – SKF

Pouzdana nabavka SKF-ovih rješenja za pogonski sklop na jednom mjestu

Pogonska osovina prenosi snagu na kotače. Zbog kvara na pogonskoj osovini mogli biste doslovno ostati na cesti te bi Vam bila ugrožena i sigurnost zbog prednosti kočenja motorom. SKF-ovi kompleti pogonske osovine sadrže sve dijelove za pouzdan popravak, sve u jednom praktičnom pakiranju. Svi kompleti sadrže sastavljenu pogonsku osovinu, unutarnje i vanjske homokinetičke zglobove, manšete, obujmice, matice i mast.

30-godišnje iskustvo u proizvodnji homokinetičkih zglobova

Zbog montaže istrošenih ili nekvalitetnih homokinetičkih zglobova može doći do jake buke i vibracija što rezultira kraćim vijekom ili iznenadnim kvarovima. Sa SKF-ovim kompletima homokinetičkih zglobova nećete imati takvih problema jer su konstruirani i proizvedeni sukladno specifikacijama originalnih dijelova.

Sadržaj kompleta:

  • Homokinetički zglob
  • Manšeta i obujmice
  • Dodatni dijelovi kao što su prsteni, poklopci protiv prašine, podloške i distance
  • Matica ili vijak za kotač za veću sigurnost
  • Vrećice masti
  • Upute za montažu

Više informacija potražite na www.skf.com

 

Manžete – Nipparts

Tvrtka Nipparts nastala je 1982. godine sa svrhom prodavanja originalnih dijelova za japanska i korejska vozila. Zahvaljujući ogromnom iskustvu i mnogobrojnim specijalizacijama iskusnih stručnjaka tijekom posljednjih dvadesetak godina, Nipparts danas s ponosom može ponuditi kompletan program dijelova vrhunske i originalne kvalitete za sva japanska i korejska vozila.

Nipparts svoje dijelove dostavlja izravno iz tvornice. U njihovim se skladištima u Nizozemskoj i Belgiji nalazi dijelova u vrijednosti od šest milijuna eura. Nipparts garantira vrlo visok nivo kvalitete i izuzetno brzu isporuku!

Nipparts je vodeća tvrtka u Europi za dobavu originalnih rezervnih dijelova za japanska i korejska vozila. Nipparts je spreman za budućnost. A njegov partner u Hrvatskoj jest Auto Krešo.

Više informacija potražite na www.nipparts.com

Trgoauto I d.o.o. upisan dana 24.studenog 1994.g. u reg. ulošku broj 1-25273-00 Trgovačkog suda u Rijeci - SS Pazin. Temeljni kapital 20.000,00kn. Osnivač i član uprave Damir Matijašić. PDV 30124656405 | MBS 040096607. Adresa Umag, J.Rakovca 12.