Spojke

Share

Spojke – Luk

LuK je bio i ostao pokretačka snaga u novim idejama i rješenjima. Kao jedan od vodećih svjetskih proizvođača spojki, pumpi za servo upravljače i dijelove motora, garantira najvišu pouzdanost svojih proizvoda, koristeći najkvalitetnije materijale, vrhunsku tehnologiju izrade te brojne inovacije i kao takav ispunjava sve zahtjeve kupaca s obzirom na kvalitetu i sigurnost proizvoda. LuK-ov uspjeh u poslovanju potvrđuju i brojni certifikati kao npr. ISO 14001, QS 9000. Također je prvi proizvođač u Europi koji je od 1987. u jednom pakiranju počeo nuditi kompletan set spojke, tj. potisnu ploču, lamelu i potisni ležaj u tzv. RepSet-u. Svoj pionirski duh potvrđuje u mnogim inovacijama, rješenjima i patentima.

LuK je također pronašao rješenje za postizanje tiše i mirnije mjenjačke kutije, pokretanje automobila bez vibracija, vožnju na nižim okretajima koja smanjuje potrošnju, te produljenje trajanja cijelog mjenjačkog sustava (sklopa) – riječ je o zamašnjaku podijeljene mase (Dual Mass Flywheel) koji se serijski ugrađuje u velik broj automobila kao npr. Mercedes-Benz, VW, BMW, Toyota, Volvo, Audi. Za razliku od klasičnog zamašnjaka, DMF-zamašnjak ima masu podijeljenu na dva dijela, a između tih masa postavljena je spiralna opruga koja je duža i manje kruta. Nakon drugog dijela mase, prije mjenjača, postavljena je kruta lamela bez svojih opruga. Rezultat svega toga je manja razlika dviju masa koje treba uravnotežiti pri vrtnji motora.

Više informacija potražite na www.luk-as.de

 

Spojke – Valeo

Valeo je jadan od najvećih nezavisnih proizvođača rezervnih dijelova i opreme za motorna vozila u svijetu. Jedna od glavnih karakteristika ove tvrtke su: inovativnost, kvaliteta i pouzdanost. Neupitnu kvalitetu Valeo proizvoda potvrđuje činjenica kako se svakom drugom automobilu u Europi i u svakom trećem u svijetu pri proizvodnji ugrađuje Valeo kvačilo.

Sjedište tvrtke Valeo nalazi se u Francuskoj (Parizu), no prisutan je u cijelom svijetu kroz 27 zemalja.

Grupacija zapošljava 73.300 ljudi koji svakodnevno u 120 tvornica, 20 istraživačkih centra i 35 razvojnih centara.

 Više informacija potražite na www.valeo.com

 

Spoj – Nipparts

Tvrtka Nipparts nastala je 1982. godine sa svrhom prodavanja originalnih dijelova za japanska i korejska vozila. Zahvaljujući ogromnom iskustvu i mnogobrojnim specijalizacijama iskusnih stručnjaka tijekom posljednjih dvadesetak godina, Nipparts danas s ponosom može ponuditi kompletan program dijelova vrhunske i originalne kvalitete za sva japanska i korejska vozila. 

Nipparts svoje dijelove dostavlja izravno iz tvornice. U njihovim se skladištima u Nizozemskoj i Belgiji nalazi dijelova u vrijednosti od šest milijuna eura. Nipparts garantira vrlo visok nivo kvalitete i izuzetno brzu isporuku! 

Nipparts je vodeća tvrtka u Europi za dobavu originalnih rezervnih dijelova za japanska i korejska vozila. Nipparts je spreman za budućnost. A njegov partner u Hrvatskoj jest Auto Krešo. 

Više informacija potražite na www.nipparts.com

 

Spojke – Aisin

S temeljnom filozofijom ‘Kvaliteta Prvo’, Aisin Grupa nudi široku paletu proizvoda koji pokrivaju gotovo svako polje auto dijelova, uključujući dijelove pogona, karoserije, kočnica i podvozja, motora itd.

Snaga grupe leži u svojim neusporedivim, cjelovitih tehnoloških rješenjima koje ujedinjuju svu paletu proizvoda s razvojnim i proizvodnim mogućnostima. Aisin Grupa konstantno radi na usavršavanju svojih proizvoda kako bi kupci uživali u performansama, dizajnu, udobnosti i sigurnost.

Svjetski poznat po kvaliteti i pouzdanosti, AISIN kvačila držite najveći tržišni udio proizvedenih i isporučuju dijelova za Toyotu (OE). Primjenom znanja i iskustvo dobivenih iz OE proizvodnje AISIN je razvio postprodajnedijelove za većinu azijskih i dio europskih vozila , a krasi ih jednaka pouzdanost i kvaliteta kao i dijelovi prve ugradnje.

Jedan od Aisinovih jedinstvenihi inovativnih tehnologija je i NVR (Noise Vibration Reduction) koja dokazuje kako učinkovitost i ekološka svijest mogu ići ruku pod ruku. NVR sustav spojki usvojen je u automobilskoj industriji kao izvornu opremu.

Više informacija potražite na www.aisinaftermarket.jp

Spojke – Comline

Osnovani prije više od 20 godina Comline Auto Parts, sa sjedištem u Lutonu, u Velikoj Britaniji, je kompanija s visokim ciljevima. Fokusirani na neovisne distributere s receptom za OE kvalitetu, pravovremenu isporuku te prihvatljivu cijenu. Comline je razvio poslovni model s niskom cijenom te odličnom podrškom kupcima kao središte poslovanja.

Raspolažu skladišnim prostorom od impresivnih 100.000 m2, sa 24-satnim radnim vremenom i više od 5000 kataloških brojeva te osiguravaju isporučivost od 95 % već idući dan.

Comline osigurava OE kvalitetu, kompletan asortiman za europske zemlje, točne podatke po TecDocu i to sve prema efikasnoj i povoljnoj cijeni.

Iz Comline proizvodne palete trenutačno u poslovnicama Auto Kreše možete pronaći filtre, ulja, dijelove ovjesa, diskove i pločice, pumpe vode, spojke…

 Više informacija potražite na www.comline.uk.com

 

Spojke – SKF

Pouzdana nabavka SKF-ovih rješenja za pogonski sklop na jednom mjestu

Pogonska osovina prenosi snagu na kotače. Zbog kvara na pogonskoj osovini mogli biste doslovno ostati na cesti te bi Vam bila ugrožena i sigurnost zbog prednosti kočenja motorom. SKF-ovi kompleti pogonske osovine sadrže sve dijelove za pouzdan popravak, sve u jednom praktičnom pakiranju. Svi kompleti sadrže sastavljenu pogonsku osovinu, unutarnje i vanjske homokinetičke zglobove, manšete, obujmice, matice i mast.

30-godišnje iskustvo u proizvodnji homokinetičkih zglobova

Zbog montaže istrošenih ili nekvalitetnih homokinetičkih zglobova može doći do jake buke i vibracija što rezultira kraćim vijekom ili iznenadnim kvarovima. Sa SKF-ovim kompletima homokinetičkih zglobova nećete imati takvih problema jer su konstruirani i proizvedeni sukladno specifikacijama originalnih dijelova.

Sadržaj kompleta:

  • Homokinetički zglob
  • Manšeta i obujmice
  • Dodatni dijelovi kao što su prsteni, poklopci protiv prašine, podloške i distance
  • Matica ili vijak za kotač za veću sigurnost
  • Vrećice masti
  • Upute za montažu

Više informacija potražite na www.skf.com

 

Spojke – TRW

TRW-ova misija je biti globalni lider u području automobilske sigurnosti. Tvrtka je to koja ima najveći spektar proizvoda aktivne i pasivne sigurnosti, bilo da je riječ o komponentama za prvu ugradnju ili pak aftermarketa.

TRW između ostalog, proizvodi kočione sustave, sustave ovjesa i upravljanja, dijelove za komercijalna vozila, servisne alate, sofisticirane sustave sigurnosti putnika, zračne jastuke… Korporacija razvija, proizvodi i distribuira skoro sve što doprinosi sigurnosti putnika u vozilima širom cijelog svijeta.

Tijekom 2012. TRW je ostvario prodaju od 16,4 milijardi dolara, opskrbljuju više od 40 najvećih proizvođača automobila. Zapošljavaju više od 65 tisuća radnika, na više od 185 lokacija, u svim regijama proizvodnje automobila na svijetu.

Više informacija potražite na www.trw.com

 

Trgoauto I d.o.o. upisan dana 24.studenog 1994.g. u reg. ulošku broj 1-25273-00 Trgovačkog suda u Rijeci - SS Pazin. Temeljni kapital 20.000,00kn. Osnivač i član uprave Damir Matijašić. PDV 30124656405 | MBS 040096607. Adresa Umag, J.Rakovca 12.