Crijeva, obujmice i konektori

Share

Crijeva, obujmice i konektori – Gates

Koliko je ime branda Gates-a već poznato u svijetu i Hrvatskoj nepotrebno je trošiti riječi.Jer kada je netko u orginalnim ugradnjama VW, BMW-a, Mercedes-a, Opel-a, Renault-a, Citroen-a i dr. suvišno je raspravljati o kvaliteti jer ona je definitivno i jedino na strani Gates-a.Koliko su u kvaliteti u prednosti na sve ostale svakako treba zahvaliti stalnim ulaganjima u razvoj i tehnologiju koja im predstavlja glavni preduvjet za plasiranje svojih proizvoda do krajnjih kupaca odnosno Vas.Ovom u prilog podilazi i jedna novost, naime od kolovoza je predstavljen i pušten u prodaju novi kanalni micro V – XF remen koji sa svojim poboljšanjima: dva puta trajnjiji od konvenciolnih, EPDM smjesa koja se koristi i u proizvodnji za prvu ugradnju, 65 % otporniji pri visokim temperaturama, tiši i fleksibilniji pri svim režimima rada i dr. jednostavno pruža više.

Osim već navedenog noviteta, Gates u svojem asortimanu robe nudi:

– pogonsko remenje

– klinasto remenje

– crijeva zraka i goriva

– obujmice

– konektore

Više informacija potražite na www.gates.com

 

Crijeva, obujmice i konektori – Triscan

Triscan je u potpunosti danska tvrtka koja je iznimni uspjeh postigla na skandinavskim tržištima, a što je bio poticaj za širenje na ostala tržišta Europe. Njihove proizvode moguće je pronaći isključivo kod distributera, odnosno prodavača rezervnih dijelova. Proizvodna linija broji više od 45.000 proizvoda, koji se distribuiraju iz tri Triscanova distribucijska centra u 22 zemlje Europe. Riječ je o brandu koji je već nekoliko godini i sastavni dobavljač dijelova za prodavaonice Auto Kreše, i to trenutno kroz nekoliko grupa proizvoda: sajle, plinske opruge, crijeva, obujmice i konektore, termostate te ležajeve amortizera.

Više informacija potražite na www.triscan.com

 

Crijeva, obujmice i konektori – Malo

Talijanski proizvođač Malo tijekom 2013. stigao je i u ponudu Auto Krešo trgovina. Još se od 1974. bave proizvodnjom dijelova za motorna te radna vozila.  Misija im je progresivan i stalan napredak, a koji jamči proizvode i usluge visoke kvalitete. Na početku suradnje odlučili smo se za njihov program sajli mjenjača, a kojima pokrivamo najzastupljenija vozila na našem tržištu.

 Više informacija potražite na www.malospa.it

 

Trgoauto I d.o.o. upisan dana 24.studenog 1994.g. u reg. ulošku broj 1-25273-00 Trgovačkog suda u Rijeci - SS Pazin. Temeljni kapital 20.000,00kn. Osnivač i član uprave Damir Matijašić. PDV 30124656405 | MBS 040096607. Adresa Umag, J.Rakovca 12.