Plinske opruge

Share

Plinske opruge – Monroe

Monroe_1Uz ponudu vrhunskih amortizera MONROE također nudi ležajeve i zaštitne gume amortizera koji su neophodan dio za nesmetano funkcioniranje cijelog ovjesa. Ukoliko ležajevi amortizera nisu ispravni može doći do otežanog zakretanja upravljača i neugodnih udaraca u šasiju pri svakoj neravnini na cesti. Od nedavno u svoj asortiman MONROE je uvrstio široku ponudu dijelova ovjesa i plinskih opruga koji su upotpunili našu dosadašnju ponudu izuzetno kvalitetnim proizvodima ove svjetski poznate kompanije.

Više informacija potražite na www.monroe.com

 

Plinske opruge – Triscan

Triscan je u potpunosti danska tvrtka koja je iznimni uspjeh postigla na skandinavskim tržištima, a što je bio poticaj za širenje na ostala tržišta Europe. Njihove proizvode moguće je pronaći isključivo kod distributera, odnosno prodavača rezervnih dijelova. Proizvodna linija broji više od 45.000 proizvoda, koji se distribuiraju iz tri Triscanova distribucijska centra u 22 zemlje Europe. Riječ je o brandu koji je već nekoliko godini i sastavni dobavljač dijelova za prodavaonice Auto Kreše, i to trenutno kroz nekoliko grupa proizvoda: sajle, plinske opruge, crijeva, obujmice i konektore, termostate te ležajeve amortizera.

Više informacija potražite na www.triscan.com

 

Plinske Opruge – Cartex

Plinske opruge zadnjih vrata, kontolirane kvalitete i izuzetno povoljne cijene sa garancijom od 12 mj. Sve najbitnije aplikacije odmah su raspoložive u svim našim poslovnicama.

Cartex-ove plinske opruge oduševljavaju svojom više nego pristupačnom cijenom i vanserijskom kvalitetom koja nam omogućuje odobravanje jamstva u trajanju od 12 mj. Dragi naši vozači, udahnite notu luksuza u vaše metalne ljubimce i promijenite vaše istrošene i neispravne plinske opruge.

 

Plinske opruge – Kilen

Visokokvalitetne opruge za sve tipove europskih i japanskih vozila, izrađene od najkvalitetnijeg švedskog čelika, hladno valjane i dodatno plastificirane što jamči jednaku, vrhunsku kvalitetu svih proizvoda. Više od 1000 različitih tipova opruga zadovoljit će potrebe cjelokupnog voznog parka na našim cestama. U naš asortiman uvrštene su i plinske opruge ovog švedskog proizvođača.

 

Trgoauto I d.o.o. upisan dana 24.studenog 1994.g. u reg. ulošku broj 1-25273-00 Trgovačkog suda u Rijeci - SS Pazin. Temeljni kapital 20.000,00kn. Osnivač i član uprave Damir Matijašić. PDV 30124656405 | MBS 040096607. Adresa Umag, J.Rakovca 12.