Sajle

Share

Sajle – Triscan

Triscan_1Triscan je u potpunosti danska tvrtka koja je iznimni uspjeh postigla na skandinavskim tržištima, a što je bio poticaj za širenje na ostala tržišta Europe. Njihove proizvode moguće je pronaći isključivo kod distributera, odnosno prodavača rezervnih dijelova. Proizvodna linija broji više od 45.000 proizvoda, koji se distribuiraju iz tri Triscanova distribucijska centra u 22 zemlje Europe. Riječ je o brandu koji je već nekoliko godini i sastavni dobavljač dijelova za prodavaonice Auto Kreše, i to trenutno kroz nekoliko grupa proizvoda: sajle, plinske opruge, crijeva, obujmice i konektore, termostate te ležajeve amortizera.

Više informacija potražite na www.triscan.com

 

Sajle – Persea

Persea_1Novost u ponudi Auto Kreše je i talijanski proizvodžač sajli Persea.Naravno radi se proizvodžaču duge tradicije koja od same široke ponude proizvoda, kvalitete pa do izuzetno pristupačnih cijena nudi samo ono najbolje kupcu.

Konkrentno radi se o slijedećim proizvodima:

– sajle ručne kočnice

– sajle spojke

– sajle gasa

– sajle brzinomjera (kilometar sajle)

 

Trgoauto I d.o.o. upisan dana 24.studenog 1994.g. u reg. ulošku broj 1-25273-00 Trgovačkog suda u Rijeci - SS Pazin. Temeljni kapital 20.000,00kn. Osnivač i član uprave Damir Matijašić. PDV 30124656405 | MBS 040096607. Adresa Umag, J.Rakovca 12.