Pogonsko remenje

    Share

Pogonsko remenje – Gates

Koliko je ime branda Gates-a već poznato u svijetu i Hrvatskoj nepotrebno je trošiti riječi.Jer kada je netko u orginalnim ugradnjama VW, BMW-a, Mercedes-a, Opel-a, Renault-a, Citroen-a i dr. suvišno je raspravljati o kvaliteti jer ona je definitivno i jedino na strani Gates-a.Koliko su u kvaliteti u prednosti na sve ostale svakako treba zahvaliti stalnim ulaganjima u razvoj i tehnologiju koja im predstavlja glavni preduvjet za plasiranje svojih proizvoda do krajnjih kupaca odnosno Vas.Ovom u prilog podilazi i jedna novost, naime od kolovoza je predstavljen i pušten u prodaju novi kanalni micro V – XF remen koji sa svojim poboljšanjima: dva puta trajnjiji od konvenciolnih, EPDM smjesa koja se koristi i u proizvodnji za prvu ugradnju, 65 % otporniji pri visokim temperaturama, tiši i fleksibilniji pri svim režimima rada i dr. jednostavno pruža više.

Osim već navedenog noviteta, Gates u svojem asortimanu robe nudi:

– pogonsko remenje

– klinasto remenje

– crijeva zraka i goriva

– obujmice

– konektore

Više informacija potražite na www.gates.com

Pogonsko remenje – Nipparts

Što se može dogoditi ukoliko pukne pogonski remen u motoru svakog od nas zaboli glava i nešto nikad ne bi željeli saznati, a ugradnjom Nipparts pogonskog remena možete zaboraviti na takve i slićne problema jer Nipparts gradi svoj odnos prema svakom kupcu isključivo na kvaliteti.

Više informacija potražite na www.nipparts.com

 

Trgoauto I d.o.o. upisan dana 24.studenog 1994.g. u reg. ulošku broj 1-25273-00 Trgovačkog suda u Rijeci - SS Pazin. Temeljni kapital 20.000,00kn. Osnivač i član uprave Damir Matijašić. PDV 30124656405 | MBS 040096607. Adresa Umag, J.Rakovca 12.