Pumpe vode

Share

Pumpe vode – Graf

GrafRadi se o renomiranom talijanskom proizvođaču čija povijest datira još od 1984. godine, kada je u kratkih par godina postao uspješan i prepoznatljiv brand na domaćem i stranom tržištu. Sa asortimanom od preko 700 kataloških brojeva, pokriva 98% europskog voznog parka. GRAF svake godine upotpunjuje svoj asortiman sa dodatnih 40-ak kataloških brojeva. Svaka pojedina pumpa vode prolazi kroz 100% automatizirani proces kontrole kvalitete nakon završenog proizvodnog procesa. Uz ostale različite procese kotrole kvalitete pojedinih komponenata, završna kontrola ulijeva dodatnu sigurnost u apolutnu kvalitetu vrhunskih GRAF pumpi vode. GRAF godišnje proizvodi više od 2 milijuna pumpi vode, što ih svrstava u sam vrh europske proizvodnje.

Više informacija potražite na www.graf.it

 

Pumpe vode – Aisin

AisinS temeljnom filozofijom ‘Kvaliteta Prvo’, Aisin Grupa nudi široku paletu proizvoda koji pokrivaju gotovo svako polje auto dijelova, uključujući dijelove pogona, karoserije, kočnica i podvozja, motora itd.

Snaga grupe leži u svojim neusporedivim, cjelovitih tehnoloških rješenjima koje ujedinjuju svu paletu proizvoda s razvojnim i proizvodnim mogućnostima. Aisin Grupa konstantno radi na usavršavanju svojih proizvoda kako bi kupci uživali u performansama, dizajnu, udobnosti i sigurnost.

Svjetski poznat po kvaliteti i pouzdanosti, AISIN kvačila držite najveći tržišni udio proizvedenih i isporučuju dijelova za Toyotu (OE). Primjenom znanja i iskustvo dobivenih iz OE proizvodnje AISIN je razvio postprodajnedijelove za većinu azijskih i dio europskih vozila , a krasi ih jednaka pouzdanost i kvaliteta kao i dijelovi prve ugradnje.

Jedan od Aisinovih jedinstvenihi inovativnih tehnologija je i NVR (Noise Vibration Reduction) koja dokazuje kako učinkovitost i ekološka svijest mogu ići ruku pod ruku. NVR sustav spojki usvojen je u automobilskoj industriji kao izvornu opremu.

Više informacija potražite na www.aisinaftermarket.jp

 

Pumpe vode – Valeo

Valeo_1Valeo je jadan od najvećih nezavisnih proizvođača rezervnih dijelova i opreme za motorna vozila u svijetu. Jedna od glavnih karakteristika ove tvrtke su: inovativnost, kvaliteta i pouzdanost. Neupitnu kvalitetu Valeo proizvoda potvrđuje činjenica kako se svakom drugom automobilu u Europi i u svakom trećem u svijetu pri proizvodnji ugrađuje Valeo kvačilo.

Sjedište tvrtke Valeo nalazi se u Francuskoj (Parizu), no prisutan je u cijelom svijetu kroz 27 zemalja.

Grupacija zapošljava 73.300 ljudi koji svakodnevno u 120 tvornica, 20 istraživačkih centra i 35 razvojnih centara.

 

Više informacija potražite na www.valeo.com

 

Pumpe vode – Comline

Comline_1Osnovani prije više od 20 godina Comline Auto Parts, sa sjedištem u Lutonu, u Velikoj Britaniji, je kompanija s visokim ciljevima. Fokusirani na neovisne distributere s receptom za OE kvalitetu, pravovremenu isporuku te prihvatljivu cijenu. Comline je razvio poslovni model s niskom cijenom te odličnom podrškom kupcima kao središte poslovanja.

Raspolažu skladišnim prostorom od impresivnih 100.000 m2, sa 24-satnim radnim vremenom i više od 5000 kataloških brojeva te osiguravaju isporučivost od 95 % već idući dan.

Comline osigurava OE kvalitetu, kompletan asortiman za europske zemlje, točne podatke po TecDocu i to sve prema efikasnoj i povoljnoj cijeni.

Iz Comline proizvodne palete trenutačno u poslovnicama Auto Kreše možete pronaći filtre, ulja, dijelove ovjesa, diskove i pločice, pumpe vode, spojke…

 Više informacija potražite na www.comline.uk.com

 

Pumpe vode – Nipparts

NippartsKoliko je nekad teško pronaći kvalitetnu pumpu vode za japanska i korejska vozila već odavno znamo, a upravo se tu Nipparts razlikuje od ostalih jer pruža dostupnost i za tzv. “najegzotičnija” vozila za koje je nekad bilo potrebno odlaziti van naše Hrvatske.

Više informacija potražite na www.nipparts.com

Trgoauto I d.o.o. upisan dana 24.studenog 1994.g. u reg. ulošku broj 1-25273-00 Trgovačkog suda u Rijeci - SS Pazin. Temeljni kapital 20.000,00kn. Osnivač i član uprave Damir Matijašić. PDV 30124656405 | MBS 040096607. Adresa Umag, J.Rakovca 12.